Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: funkční Codexis pod Wine  (Přečteno 5013 krát)

marshall1727

• Aktivní člen
  • *
funkční Codexis pod Wine
« kdy: 09 Října 2007, 16:58:27 »
nějak jsem nenašel vhodnější rubriku, když tak prosím o přesun

Pokud by měl někdo myšlenku, že bude pod kombinací ubuntu/wine provozovat aplikaci Codexis od společnosti Atlas consulting tak vězte, že to jde. síťová instalalce na sambě, na lokál přimountováno, z mountu spouštím. jedna drobnost k ovládání - podrobnosti rád pro zájemce dodám. píšu to hlavně pro vyhledávač.

--
koupil jsem si nový server a ladím ho. proto to zde spamuju. (2xXeon5110; IntelServerBoard S5000PSL; 2x2x1GbECC;4xRaptor150G)

ajatin

• Návštěvník
Re: funkční Codexis pod Wine
« Odpověď #1 kdy: 10 Července 2009, 23:10:52 »
poradíte mi?  Pokouším se nainstalovat kamarádce Codexis Academia na Ubuntu. Je to lokální verze, instalace i aktivace se zdařila. Program se spustí, lze vyhledávat, ale nelze otevřít žádný zákon. Hláška:Pro otevření dokumentu je nutné použít obslužný program vyšší verze. provedte aktualizaci z aktuálního CD.

marshall1727

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 08 Srpna 2009, 01:39:22 »
Váš příspěvek jsem přehlédl. bohužel už nemám jak to vyzkoušet, předplatné codexisu mi skončilo. mrkněte na požadavky codexisu jestli do wine není potřeba nainstalovat nějaká komponenta windows. když tak zavolejte jim na technickou podporu, stejně mají houby co dělat :-)
--
koupil jsem si nový server a ladím ho. proto to zde spamuju. (2xXeon5110; IntelServerBoard S5000PSL; 2x2x1GbECC;4xRaptor150G)

bckp

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 04 Prosince 2009, 12:46:49 »
Hádám: je třeba nainstalovat novější verzi aplikace, data budou novější než aplikace samotná, to způsobuje problémy, kdyby nepomohlo, napiš, zkusíme pořešit :-) Linux není oficiálně podporovaný takže nevím jak moc by jsi uspěl na podpoře (navíc tam s linuxem moc lidí neumí) ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.