Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: power manager - nesmyslne prepinani modu  (Přečteno 1761 krát)

ghostrider

• Návštěvník
power manager - nesmyslne prepinani modu
« kdy: 12 Října 2007, 10:27:57 »
Mam ntb MSI PR200,
powermanager funguje zpusobem ze pri nabijeni bateri se mi prepina z AC / battery mod a zpatky po par minutach, coz je trosku neprijemne. ???
Pri odpojenem AC konektoru se neprepina, tedy bezi "spravne". Obcas se vyskytne problem, ze nedokaze rozpoznat nabiti baterie a ukaze 0% pritom ikonka znaci ze je baterie 100%nabita - nedokaze pak upozornit, zda je uz temer vybita, coz mne take trosku se.e  >:(
tzn. jedine na co je mozne ho vyuzit je zmena  modu procesoru  na dynamic/static a brightness(jas), ovsem mi pripada, ze jsou tam spise 2 mody, tmavy a svetly... nejaka vyssi citlivost nastaveni jasu nefunguje.
Mate nekdo s timto problemem zkusenosti?
Nebo ho uz dokonce nekdo vyresil???

Ondřej Surý

• Host
Re: power manager - nesmyslne prepinani modu
« Odpověď #1 kdy: 12 Října 2007, 11:23:49 »
To spíš vypadá na nějaké špatné ACPI přímo v tom notebooku. Nedá se třeba upgradnout BIOS? Občas to na tyhle věci pomáhá.

ghostrider

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 12 Října 2007, 12:13:54 »
tak updatnout BIOS asi nepujde, nebo neumim, jelikoz MSI v balicku s novejsim biosem dava utilitku pro M$,
M$ nemam ani nechcu. Mam tam verzi v02.61, takze tady by mohla byt novejsi

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1208
takze je to pro mne asi neresitelne :'(

Ficik

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Října 2007, 10:59:15 »
Na Vasem miste bych skusil stahnout miniPE od DigiWize vypalil, utilitku na flashovani biosu si hodil na na flashku a bootnul miniPE. A zde bych to skusil flashnout...GL HF
ficik@ficik-laptop: ASUS A6M (AMD Sempron 3400+; Geforce GO 6100; 1536RAM)
Running on Kubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) - Compiz Fusion

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.