Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nizke FPS [vyřešeno]  (Přečteno 2066 krát)

Brzda

• Návštěvník
nizke FPS [vyřešeno]
« kdy: 12 Října 2007, 23:00:35 »
Tak sem si zprovoznil akceleraci, mel jsem FPS kolem 11000, jenze po restartu uz mi nenajel X server. Tak sem to musel obnovit, a zkousel sem nainstalovat znovu akceleraci a ted uz jen FPS kolem 1000. Jaktoze se z niceho nic tak rapidne snizilo FPS? Mam grafickou kartu Geforce 7600GS
« Poslední změna: 22 Prosince 2007, 17:43:24 od Anna Taliánová »

Tapan

• Návštěvník
Re: nizke FPS
« Odpověď #1 kdy: 13 Října 2007, 07:51:50 »
Pravděpodobě systém používá jiné ovladače než předtím při větším fps? Zkuste kouknout do xorg.conf, případně ho sem postnout...

Brzda

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 13 Října 2007, 10:24:13 »
Pravděpodobě systém používá jiné ovladače než předtím při větším fps? Zkuste kouknout do xorg.conf, případně ho sem postnout...

Tak se vyskytnul dalsi problem. Znova jsem zkusil nainstalovat, a uz se mi FPS pohybovalo kolem 8000, jenze vzdycky kdyz pak nainstaluju nvidia-settings, tak po restartu pc uz mi graficke rozhrani nenajede vubec, a musim obnovovvat ze zalohy. Jako ovladac sem pouzil nvidia-glx.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 13 Října 2007, 11:47:11 »
Zkuste nvidia-glx-new

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #4 kdy: 13 Října 2007, 12:02:44 »
Nebude problem v tom ze instalujes nvidia-settings? Ten by sa mal nainstalovat spolu s ovladacmi. Skus znovu preinstalovat ovladace bez nvidia-settings a spustit v konzole
nvidia-settings
Nvidia-settings sa tusim zvlast instalovalo iba k ovladacom nvidia-glx-legacy.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Brzda

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 13 Října 2007, 13:46:25 »
Tak vysledek je porad stejny. Znovu sem zkusil nainstalovat nvidia-glx a nvidia-kernel-common. Potom sem do terminalu zadal sudo nvidia-xconfig, vse probehlo bez problemu. Restartoval sem pc a opet nenajel X-server, takze zase jsem musel obnovovat.

Brzda

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 13 Října 2007, 13:55:41 »
Nakonec mi pomohl programek ENVY

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.