Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: chemsketch  (Přečteno 1440 krát)

Uran

• Aktivní člen
  • *
chemsketch
« kdy: 15 Října 2007, 15:26:53 »
hledam alternativu k programu chemsketch 10.0. pokud mozno neco se stejnym rosahem funkci (chemtool, easychem ap. mi svou chudou nabidkou nevyhovuje). provoz s wine zpusobuje docasne zatuhnuti systemu. dik
« Poslední změna: 16 Října 2007, 01:50:50 od Anna Taliánová »
"Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli."

Uran

• Aktivní člen
  • *
chemsketch
« Odpověď #1 kdy: 24 Října 2007, 07:29:28 »
Tak nevim jestli je dotaz tak trivialni nebo opravdu neexistuje chemicky kreslici program urovni srovnatelny s chemsketch bezici na Linuxu?

Zkousel jsem nainstalovat vmware player, nepovedlo se  - ted po aktualizaci na finalni verzi GG ho v repozitarich pro jistotu ani neni, spousteni chemsketche pomoci wine trvalo neumerne dlouho a fonty nabidek byly k neprecteni. Nakonec jsem nainstaloval virtualbox+win XP takze "mam" po problemech. Jediny co me mrzi je nepodpora usb a vyssich rozliseni nez 1024x.. ve virtualboxu (jestli se pletu tak dejte prosim vedet).

Puvodne jsem chtel win smazat hned, ale vidim ze je to beh na dlouhou trat a podle stavu projektu na kresleni chemickych struktur a schemat se trochu obavam ze nedobehnu do konce.

Za kazdou radu ohledne ekvivalentu pro chemsketch budu rad.

Dekuji

PS: obdobne hledam nejakou multiformatovou ctecku ebooks neco jako "Mobi pocket reader"
« Poslední změna: 24 Října 2007, 11:18:16 od Anna Taliánová »
"Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli."

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.