Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Dell Inspiron 6400 ~ tlačítka a přehrávače  (Přečteno 2339 krát)

Littlemaple

• Host
Dell Inspiron 6400 ~ tlačítka a přehrávače
« kdy: 16 Října 2007, 15:35:43 »
Zdravím,

nevím si rady s multimediálními tlačítky v Ubuntu (Feisty) a hudebními přehrávači. Když už najdu přehrávač, který na ně reaguje, vůbec mi nevyhovuje. Když najdu hudební přehrávač, který je prima, pomalu abych se naučil pořádně céčko a připsal mu podporu pro nějaká taková tlačítka... :-(

Nemáte prosím někdo zkušenosti s Audacious a těmi tlačítky? Rozhodně se jich nehodlám vzdát, jsou perfektní... Hledal jsem všude možně na webu, ale k nějakému výsledku jsem nedošel.

Audacious jsem si vybral, protože jsem hodně zvyklý na Winamp a nemám rád přehrávače s knihovnami ve stylu iTunes. Ještě mě trochu štve, že mi zavazí na taskbaru (nelze mít jen ikonku v tray), ale to bych snad i přežil... Nebo snad... Víte o něčem lepším v podobném stylu?

Díky všem za tipy.

nodrive

• Aktivní člen
  • *
Re: Dell Inspiron 6400 ~ tlačítka a přehrávače
« Odpověď #1 kdy: 16 Října 2007, 21:41:34 »
Nerozumím tomu, co se vám nezdá na tlačítkách...
S ikonou v tray by mohl pomoci AllTray.

Littlemaple

• Host
« Odpověď #2 kdy: 17 Října 2007, 10:25:34 »
Na multimediálních tlačítkách na přední straně mého Inspironu se mi nezdá to, že ve většině hudebních přehrávačů pro Ubuntu nefungují  ;) .

ťuhýk

• Návštěvník
  • Ugly naked guy
    • tuhyk.inside
« Odpověď #3 kdy: 17 Října 2007, 14:28:11 »
zkus amarok, s tim neni nejmensi problem
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Littlemaple

• Host
« Odpověď #4 kdy: 17 Října 2007, 18:21:40 »
Rád bych GTK... Našel jsem ale po dlouhém bádání http://www.abclinuxu.cz/clanky/recenze/prehravace-hudby-pro-gtk-a-gnome a některé z nich se s tlačítky poperou dobře... Sice už to není onen Winamp-style, ale což... Uvidím... Teď už je jen na mě vybrat si ten, který mi bude vyhovovat nejvíce.

Škoda Audacious, bohužel je prostě na tomhle Dellu k ničemu... Pokud se člověk nechce vzdát těch hrozně pohodlných tlačítek...

nodrive

• Aktivní člen
  • *

Littlemaple

• Host
« Odpověď #6 kdy: 18 Října 2007, 10:21:17 »
Díky, tohle vypadá super :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.