Celkem hlasů: 54
Není ta anketa v nevhodnou dobu?Co ji tak uveřejnit po 18. říjnu?
anketa není časově omezená a můžete rovněž změnit svůj hlas
teď 7.04 a zítra 7.10 už stahuju ISO
Chybi mi tam moznost zadna... ;-D
a je významnej rozdíl mezi RC a finále?
Citace: Pavel Půlpán 16 Října 2007, 21:47:16Chybi mi tam moznost zadna... ;-DTo je schválně :-) (zaměřené na Ubuntu) ... klidně si založte novou anketku na téma "Jakou linuxovou distribuci používáte?" :-D a tam můžete mít přece různé distribuce :-) a je jen na Vás, jestli se budete ptát i na distro Ubuntu ;-) ...
Pro nemajitele nevlastnící nainstalované Ubuntu na nějakém PC zavedeme placené vstupné na fórum. Pak si budeme alespoň moct zajet třeba do výřivky.
(...) do výřivky.
Mě tam chyběj teda zaškrtávací políčka. Takže [K]Ubuntu 6.10, .7.04, 7.10 a za půl roku 8.04 Pro nemajitele nevlastnící nainstalované Ubuntu na nějakém PC zavedeme placené vstupné na fórum. Pak si budeme alespoň moct zajet třeba do výřivky.
Já vám teda platit nebudu, až přejdu na Crux/Arch/Sinux/LFS nebo Debian
Citace: Jakub Lucký 18 Října 2007, 20:55:37Já vám teda platit nebudu, až přejdu na Crux/Arch/Sinux/LFS nebo Debian A mas to v planu?
Jj jenom schvaluju ucit se dal. Akorat mam pochyby u Linux From Scratch... nerikam ze to neni dobra ucebnice, ale system k pouziti? Kdyz uz chces kompilovat, poznavat streva, nastavovat vse po svem, uz bych radsi zkusil Gentoo nebo Source Mage.