Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Po aktualizaci na Gibona se mi změnily adresářové složky..prosím o radu  (Přečteno 3147 krát)

amour

• Aktivní člen
  • *
Z hnědých složek jsou teď takové černé papírky s ohnutým rohem a když na složku chci dát obrázek přes Vlastnosti..a ťuknutí na ikonu složky ..obrázek tam nejde dát..v 7.04 to šlo perfektně..prosím o radu

Juraj

• Stálý člen
  • **
Stačí ak klikneš pravým tlačítkom na plochu a zvoliš zmeniť pozadie plochy, otvorí sa ti trochu zmenené okno oproti FF a na karte Téma si zvolíš tému, vynovené ikony by sa ti mali zobraziť.

amour

• Aktivní člen
  • *
ne víš mám složku obrázky tu jsem si vyzdobil jedním obrázkem z té samé složky...to ve7.04 šlo ,teď ta složka má na sobě černý papírek místo obrázku a nejde to změnit ....co s tím?

Juraj

• Stálý člen
  • **
Neviem či myslíš emblém na ikone, ak áno, malo by sa to dať vypnúť na karte Emblémy po kliknutí pravím tlačítkom myši na ikony a položku vlastnosti. Ak sa ti tam ten obrázok nechce zobrazovať, to znamená, že fyzicky na disku neexistuje alebo je premenovaný. Alebo si myslel nejaký vlastný obrázok?

amour

• Aktivní člen
  • *
jednoduše ..mám složku plnou různých obrázků....ta složka je klasická hnědá ...no a já si jí vyzdobím nějakým obrázkem z té složky..takže složka plná obrázků je vyzdobena obrázkem..už není hnědá ,ale je tam obrázek....tento obrázek na složce-adresáři zmizel a místo něj je obrázek černého papírku s přeloženým rohem a zpátky ten obrázek na složku už nemohu dát..jak na to?

menganito

• Závislák
je ten obrázok na tom istom mieste? Skús si dať nejaký iný a potom sa vrátiť k tomu, čo si mal.

amour

• Aktivní člen
  • *
No to právě nejde......nebo spíš jednou jo a pak pětkrát ne....u nově založené složky to jde snad normálně...pracuji víc s obrázkama a to mě s. už jsem zkoušel ty obrázky dát do jiné složky taky se to nevede....sakra

menganito

• Závislák
Čo to znamená <jde to "snad" normalne>??

amour

• Aktivní člen
  • *
ZCELA JEDNODUŠE NEJDE MI DÁT OBRÁZEK NA SLOŽKU...DÁM VLASTNOSTI.KLEPNU NA OBRÁZEK A NA SLOŽCE SE OBJEVÍ ČERNÝ PAPÍREK S OHNUTÝM RŮŽKEM..VE FEISTY TO ŠLO NORMÁLNĚ...

menganito

• Závislák
Mne to v GG funguje normálne, takže ti s tým bohužiaľ neviem pomôcť...

P.S.: Ak chceš riešenie svojho problému, nadosiahneš to tým že tu budeš kričať, všetci sa sažia ako sa len dá aj bez toho...

Juraj

• Stálý člen
  • **
Zistil som, že pri zapnutí niektorých efektov (Compiz Fusion) sa mi zle vykreslujú obrázky a obsah niektorých okien zostáva čierny. Podobné problémy som zaregistroval aj na iných fórach. Niekomu to robí, niekomu nie. Nemáš náhodou integrovanú graf. kartu a zapnutý 3D desktop?

amour

• Aktivní člen
  • *
Mám atinu a copiz mám zapnutý to jo..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.