Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: instalace ubuntu 7.04 stuhne jiz pri bootovani  (Přečteno 1349 krát)

kvasak

• Návštěvník
instalace ubuntu 7.04 stuhne jiz pri bootovani
« kdy: 17 Října 2007, 18:37:38 »
Zdravim vsechny, po dlouholetem pouzivani Slackware, jsem se rozhodl zprijemnit si linuxovy zivot a prejit na Ubuntu. K memu zdeseni ubuntu 7.04 ztuhne jiz pri spusteni(nabootovani) nenabehnou xka. Ale to tak ze nejde nic delat a tudiz ani nemuzu rict co je v logu. uplne se seknou. A kdyz dam start s minimalni grafikou tak xka, GNOME, nabehne, ale pri spusteni jakekoliv aplikace, treba instalace, se nic nestane okno se otevre a nasledne hned zavre. Logy o tom mlci. Podarila se mi instalace z distra s textovym instalatorem. Ale to tak, ze podstatne nejede. xka nenabihaji. a kdyz uz tak opet se deje to z temi okny clovek neco spusti a to hned spadne. ma konfigurace PCdla je Athlon 64 3000+ 2GHz, 1GB RAM, nVidia GFX5200. budu vdecny za jakoukoliv pomoc ale vecnou. bo pro kazdy test musim reboot komplu z win do linu.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: instalace ubuntu 7.04 stuhne jiz pri bootovani
« Odpověď #1 kdy: 17 Října 2007, 19:11:20 »
No, já bych to viděl na zítřejší novou finální verzi Ubuntu 7.10. S 7.04 se už netrapte...

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

kvasak

• Návštěvník
Re: instalace ubuntu 7.04 stuhne jiz pri bootovani
« Odpověď #2 kdy: 17 Října 2007, 19:16:17 »
Uz zitra bude finalni 7.10 hm tak to asik pockam, ale stejne mne zarazi ma situace bo mam notebook acer s celeronem, 512ram graf. intel 945 a ubuntu FF bezi jak hodinky dokonce mne prijemne prekvapilo ze se da bez nejmensich problemu (narozdil od slackware) nahodit hack na graf. bios a tudiz pouzit rozliseni 1280x800, o dalsich vymozenostech ani nemluvim. se mi ano nezdalo nikdy na slackare o necem jako je apt-get.A na pcdle ani instalace. a to fakt zamrzi.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.