Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: internetova radia  (Přečteno 13895 krát)

buggy

• Návštěvník
internetova radia
« Odpověď #25 kdy: 01 Září 2006, 21:24:45 »
Mám ubt.64,mám taky problém se zvukem,ani rádio,neslyším zvuk icq,když přijde zpráva,nevím,co s tím,jako by nebyl správný ovládač pro zvukovku ASUSU.Nerozumím,a tak aktualizuju všechno,co se dá.Mám Athlon 64-3.06G,RAM-1024Mb.Pokud nedám do mechaniky cedlo,tak je tu ticho,jak v kostele:)

buggy

• Návštěvník
internetova radia
« Odpověď #26 kdy: 01 Září 2006, 21:31:57 »
neslyším žádné a.ááá,když někdo pošle zprávu z ájsíkjů,jak jsem byl zvyklý na "oknech",ale jinač jsem spokojen s ubuntu a je mi líto,že ho mohu pužívat,aspoň zatím jen z užívatelského hlediska,jsem celkem jelito na pochopení těch příkazů

hlawoun

• Návštěvník
internetova radia
« Odpověď #27 kdy: 02 Září 2006, 00:31:53 »
Ja na radia pouzivam Kmplayer. Ma dokonce i bookmarks, ve kterem je pomerne hodne ceskych internetovych radii, vcetne meho oblibeneho Radia Beat:-)
Linux? Jedině Xubuntu nebo Debian!

radegast

• Návštěvník
internetova radia
« Odpověď #28 kdy: 02 Listopadu 2006, 09:41:49 »
Když otevřu Hlavní nabídka /Multimedia/KMplayer tak  v Bookmarks/Europe/Czech Republik nelze přehrávat rádia. V Suse to normálně fungovalo.- Nevíte někdo co udělat aby to fungovalo?
Kubuntu 7.04
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

milan.cb

• Návštěvník
internetova radia
« Odpověď #29 kdy: 27 Listopadu 2006, 10:12:00 »
Mě to šlape bez problemu, nainstaloval jsem si do firefoxu rozšíření přes správce doplňků "MediaPlayerConnectivity", pak si snadno nadefinuješ co čím přehrávat. Pozor, evropa 2 vysílá v asf. (Já to otvírám v XINE).

radegast

• Návštěvník
internetova radia
« Odpověď #30 kdy: 27 Listopadu 2006, 13:15:45 »
MediaPlayerConnectivity mám ve firefoxu nainstalovaný a KMplayer mě tam funguje, ale nefunguje mě z hlavního menu Bookmarks. Při zadání radia (Country radio) mě hlásí: Player xine Not Running. Někde bude nějaká zrada a nevím kde.
Kubuntu 7.04
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.