Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nemuzu pripojit SE k750i  (Přečteno 1758 krát)

journeyman

• Návštěvník
nemuzu pripojit SE k750i
« kdy: 19 Října 2007, 20:51:44 »
mam SE k750i a chci ho pripojit pres usb........postupoval jsem podle navodu na wiki.ubuntu.cz....ale nemuzu zjistit nazev disku(sda......atd.).....diky za pomoc....

gargy2002

• Host
Re: nemuzu pripojit SE k750i
« Odpověď #1 kdy: 19 Října 2007, 21:15:02 »
mam SE k750i a chci ho pripojit pres usb........postupoval jsem podle navodu na wiki.ubuntu.cz....ale nemuzu zjistit nazev disku(sda......atd.).....diky za pomoc....
Mam k800i a predtim jsem mel k750i, fungoval bez problemu, pres usb na FF. Staci pouze pripojit a vybrat mod, jaky chces, copy, print, nebo normal, coz je asi pouze dobijeni, nebo tak neco, ale fungoval slusne. Na co nazev disku?

journeyman

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 19 Října 2007, 21:23:00 »
kdyz ho pripojim tak se mi nic nezobrazi......tak ho zkousim pripojit podle... http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD_disku ....a tam potrebuju nazev disku....

gargy2002

• Host
« Odpověď #3 kdy: 19 Října 2007, 21:28:55 »
kdyz ho pripojim tak se mi nic nezobrazi......tak ho zkousim pripojit podle... http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD_disku ....a tam potrebuju nazev disku....
Pokud ten telefon je pripojenej usb kabelem, musi fungovat!! V praxi jsem to vyzkousel a mam pocit, ze to funguje vice lidem. Tady na ten telefon je navod na pripojeni k internetu, tak by pres usb kabel mel behat bez problemu, co kabel, urcite je funkcni?

journeyman

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 19 Října 2007, 22:07:21 »
uz to funguje......mam asi problem s kabelem......po nekolika vypojeno a zapojeni do mobilu to funguje....diky....

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.