Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Upgrade na U7.10 a OpenOffice 2.3  (Přečteno 2335 krát)

Cepela

• Aktivní člen
  • *
Upgrade na U7.10 a OpenOffice 2.3
« kdy: 22 Října 2007, 16:43:50 »
Ahoj. Dokazete mi prosim nekdo poradit, proc po aktualizaci na GG se OpenOffice (asi se taky aktualizoval) zacal chovat naprosto zabrzdene? Kdyz chci delat tabulky, tak se text vetsinou zobrazuje az tak po cca 2vterinach a kazdou chvili to spadne (formatovani bunek, vzhled stranky,....). Veskere ostatni aplikace se zdaji OK a kdyz sem zkousel sledovat system, tak mi oba procesory nebezi ani na chvilku pres 3/4 vykonu. Mam ntb dell inspiron 6400, intel core duo 2x 1.67 GHz, 512 MB RAM, graficke efekty sem take zkusil vypnout a stale to same.

Broucek77

• Návštěvník
Re: Upgrade na U7.10 a OpenOffice 2.3
« Odpověď #1 kdy: 23 Října 2007, 15:21:38 »
Zkus odisntalovat balíček openoffice-gtk tvé problémy ustanou rázem, kterak i mě ustaly ...  ::)
« Poslední změna: 23 Října 2007, 15:24:01 od Broucek77 »

Cepela

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Října 2007, 16:08:32 »
Zkus odisntalovat balíček openoffice-gtk tvé problémy ustanou rázem, kterak i mě ustaly ...  ::)
Super, alespon uz mi to neustale nepada a muzu zmenit format bunky, ale i presto je to stale nejake pribrzdene...

Broucek77

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Října 2007, 16:17:45 »
ale i presto je to stale nejake pribrzdene...

hmm, no to já už tak moc neřešil ... hlavně že to přestalo padat ... mě to spadlo takřka okamžitě, jakmile jsem ve writeru udělal nějakou operaci ... zničeho nic prostě office zůstal černobílej (fakt dobrá nová featura GUI ... aspoň vidím na první pohled, že aplikace nereaguje.

Já už pomalu začínal uvažovat o downgrade na 7.04, s tím, co mi všechno 7.10 tropila (přestala fungovat tiskárna, VMware, VirtualBox, při zapnutí grafických vylepšení zmizely dekorace oken, OpenOffice padalo) ... nakonec jsem na všechno našel na fórech řešení, ale kdybych byl nějaký totální BFU, taxtím asi nehnu a hodím toi z okna ...

Brk.

Cepela

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 23 Října 2007, 16:36:44 »
Ted me tak napada, jestli by nepomohl downgrade openoffece na verzi 2.2? Mozna by to ten problem s rychlosti vyresilo.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.