Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ATI MOBILITY X1300  (Přečteno 1429 krát)

Michal Pavelka

• Návštěvník
ATI MOBILITY X1300
« kdy: 25 Října 2007, 11:12:49 »
Zdravim,zajimalo by me jak zprovoznit tuhle grafickou kartu pod Ubuntu 7.10?Uz jsem zkousel hledat na strankach vyrobce,kdyz jsem nasel patricny driver zajasal jsem.Z jasotu hned preslo,jakmile skoncilo stahovani.Pri spousteni mi to napsalo neco jako,ze to neni kodovano v kodovani cestiny nebo neco takoveho.Zkousel jsem ruzne kodovani,ale nic neslo.Po tomto nezdarenem kroku jsem zkousel ovladace z nesvobodnych softwaru,tak jsem zde nepochodil.Proto Vas,kdo vite jak se s timhle problemem vyporadat,aby mi napsali,jak mam postupovat s instalaci nebo jestli maji nejake poznatky a jestli to vubec jde.Super by bylo,kdyby bylo nekde v navodech jak uvest Ubuntu do chodu(Tohle mi strasne moc pomohlo,kdyz jsem zacinal s Ubuntu 6.84 nebo tak nejak,omlouvam se,ale nevim presny nazev.proste jak zprovoznit tuhle a pak tuhle grafiku,jak nainstalovat nektere ovladace atd...Psal to tu kdysi jeden admin.) Pripominam, ze mam notebook Acer Aspire 5110(5112).Predem moc dekuji za informace

S pozdravem Michal

luisah

• Závislák
Re: ATI MOBILITY X1300
« Odpověď #1 kdy: 25 Října 2007, 11:30:40 »
Mrkni sem, je tám návod od wlado na nejnovější ovladače grafických karet ati - po instalaci by měl fungovat i compiz fusion
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=15594.0;topicseen

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.