Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nahly logout pri stisku jakekoli klavesy na NumPadu  (Přečteno 1394 krát)

DarkTatka

• Návštěvník
Nahly logout pri stisku jakekoli klavesy na NumPadu
« kdy: 25 Října 2007, 11:28:11 »
Tema zpravy rika vicemene vse co o problemu zatim vim.
Staci mi zmacknout jakoukoli klavesu na numpadu a bez jakehokoli dotazu me pocitac okamzite ohlasi.
Kdyz se zpatky prihlasim, graficky prostredi jede nehorazne pomalu, nekdy se mi nactou jen horni a dolni panel ale ne plocha (je cerna a na nic nereaguje). Mam najednou jen jednu virtualni plochu a cele je to takove k nicemu. Nevim presne ktere logy bych mel poskytnout, na toz pak kde jsou, takze to asi bude prvni odpoved v tomto tematu doufam :)

_mali_

• Aktivní člen
  • *
Re: Nahly logout pri stisku jakekoli klavesy na NumPadu
« Odpověď #1 kdy: 25 Října 2007, 11:33:57 »
Logy sa nachadzaju vo /var/log. Tam sa kukni do messages, gdm ... snad nieco objavis

DarkTatka

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Října 2007, 11:55:12 »
tak sem prosel logy.
v 11:44 a v 11:46 sem se "odhlasil" pomoci numpadu, prosel vsechny logy v /var/log ktere mely u sebe odpovidajici casovy udaj ale nic sem z nich nevysmoulil. Doufam ze bude mit nekdo vetsi stesti (prosim)
http://paste.jabbim.cz/1466

b.art

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 25 Října 2007, 12:56:07 »
Zkusil bych projet:

Kód: [Vybrat]
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
A tam zkusit zmenit keyboard model.
Samozrejme si predtim pro jistotu zazalohujte /etc/X11/xorg.conf (i presto ze by se mel zazalohovat automaticky).

//Edit: Jo a veci ktere zmenit nechcete staci jenom odentrovat.
« Poslední změna: 25 Října 2007, 12:57:45 od b.art »
- uzivatel je deviant

DarkTatka

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 25 Října 2007, 18:22:32 »
tak nepomohlo. jinak vsiml sem si ze zatimco v zachranem rezimu probehne splashscreen cely, v normalnim rezimu skonci ihned po "spravce oken metacity". Mozna to ma s tim neco spolecneho?
jinak vypada to tak, ze se mi nacte cerna obrazovka, zadna plocha. pokud otevru nautila (klavesovou zkratkou, jinak to neni jak spustit) tak se mi nacte plocha, ale ne panely.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.