Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Programy se samy zavírají [vyřešeno]  (Přečteno 2102 krát)

Zdeněk Havlík

• Návštěvník
    • Vozembouch Wing
Programy se samy zavírají [vyřešeno]
« kdy: 27 Října 2007, 01:44:45 »
Mám systém Ubuntu 7:10 64bit, Gnome, Compiz Fusion. Během práce na počítači se mi zničehonic zavře okno bez varování. Například Kopete, Firefox (pokud jsou na stránce flash animace tak ty zůstanou a jsou na každé pracovní ploše a nejdou ani překrýt jiným oknem), Totem (DVD). Začalo to po řádném odebrání aplikace Pidgin a nainstalování Kopete. Znova jsem tedy nainstaloval Pidgin, ale problém přetrvává i když nemám ani jednu aplikaci spuštěnou.
Měl bych dotaz zda existuje nějaký log, z kterého by se dalo vyčíst co se v daný moment stalo?
« Poslední změna: 22 Listopadu 2007, 22:53:50 od Anna Taliánová »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Programy se sami zavírají
« Odpověď #1 kdy: 27 Října 2007, 09:49:24 »
Log neviem ci je ale skus tie aplikacie spustat cez terminal ten pri starte ukaze chyby urcite tak mozno aj pri pade ak ho ta aplikacia nezoberie zo sebou.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 27 Října 2007, 09:56:32 »
Logy jsou uloženy ve /var/log/

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Zdeněk Havlík

• Návštěvník
    • Vozembouch Wing
« Odpověď #3 kdy: 27 Října 2007, 17:09:14 »
Tak dnes po spusteni ubuntu se ani jednou nezavrelo okno, projel jsem logy, tam jsem nic nenasel, pri spusteni pres terminal taky zadna chyba. Pritom jsem vcera restartoval nekolikrat system a delalo to stale, no uvidime. Muze to take delat compiz-fusion, nekdy se strati ramy, ale nevim...

thx LinuZ

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.