Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Funguje vám tracker? Používáte ho?  (Přečteno 2712 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Funguje vám tracker? Používáte ho?
« kdy: 28 Října 2007, 08:56:06 »
Chtěl bych se zeptat, jestli používáte jednu z nejočekávanějších novinek GG, a to Prohledávač tracker. Oproti Beaglu by mel byt o dost hubenejsi a sviznejsi, protoze je napsany v Ccku a take indexovane soubory zajimaji mene mista na disku. Program to je urcite skvely, jen kdyby fungoval.

Kdyz chci neco vyhledat pomoci trackeru, tak mi to hodi error:
Kód: [Vybrat]
The following error has occured :
[code]Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
[/code]

A navic mi v nastaveni indexovani nejde zaskrtnout "Indexovat emaily v thunderbirdu" (checkbox je zsedively) - jde zaskrtnou pouze evolution.

Je tady mezi nami nejaky spokojeny uzivatel trackeru? Mohl by nekdo poradit v cem je problem?

Diky!
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Tomáš Karvay

• Aktivní člen
  • *
    • Tomáš Karvay
Re: Funguje vám tracker? Používáte ho?
« Odpověď #1 kdy: 28 Října 2007, 10:49:54 »
Mě démon trackeru naběhne po spuštění a i když ho nechám žvejkat hodiny, není schopnej můj 60GB disk naindexovat a neustále žere všechny systémové prostředky.. Takže jsem ho odstranil ze spouštění po startu a neřeším ho. :(
Fujitsu Siemens Pi 3525, Ubuntu 10.10

Skeletonix

• Host
« Odpověď #2 kdy: 28 Října 2007, 14:48:18 »
zatím je plný chybek ...snad to brzy napraví ...

doporučoval bych ho ručně shodit  a ručně nechat o indexovat celý disk:

sudo killall trackerd
trackerd -v 2 -R

Tomáš Karvay

• Aktivní člen
  • *
    • Tomáš Karvay
« Odpověď #3 kdy: 28 Října 2007, 15:17:58 »
Tak to opravdu pomohlo, je vidět, že GUI nástroje mají zatím opravdu co dohánět. Děkuji. :)
Fujitsu Siemens Pi 3525, Ubuntu 10.10

XomboX

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 28 Října 2007, 17:04:57 »
zatím je plný chybek ...snad to brzy napraví ...

doporučoval bych ho ručně shodit  a ručně nechat o indexovat celý disk:

sudo killall trackerd
trackerd -v 2 -R

Diky, tracker uz mi ted konecne neco najde. Ale mate pravdu, ze je potreba jeste hodne veci doladit. Kazdopadne dekuji.

EDIT: nevis jeste jak rucne prinutit trackera aby indexoval e-maily v thunderbirdu?
« Poslední změna: 29 Října 2007, 08:09:05 od XomboX »
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.