Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s instalaci Ubuntu 7.10 (grafic server)  (Přečteno 1522 krát)

tomelu

• Návštěvník
Problem s instalaci Ubuntu 7.10 (grafic server)
« kdy: 28 Října 2007, 15:52:51 »
Ahoj, potreboval bych pomoci s mym problemem 
Stahl jsem si CD Ubuntu 7.10, vypalil na CD a bootoval z nej. Dal jsem instalovat na disk. Objevi se grafika, oranzova mrska tam beha zleva doprava a zpet  a potom se ten progressbar zacne nacitat a po dokonceni mi zacne vypisovat po radcich co dela dal. Pet veci je ok (z hlavy si to nepamatuju (jo, je tam neco o /cfg a boot.. ) ) Sesta se nacita dyl, obrazovka pak poblikava a potom to vyhodi problem, ze Grafic server se restartoval 6x za 90 vterin a ze mam pockat 2 minuty a pak zkusit znova. A dal uz se nedostanu.. :-(
Uz driv jsem mel trochu problem s Ubuntu 7.04 (neselo mi v nainstalovanem systemu zmenit refresh rate (jen 49 a 60, coz je celkem malo)
Grafika: ATI X1600Pro

pls poradite? diky!

pavolzetor

• Host
Re: Problem s instalaci Ubuntu 7.10 (grafic server)
« Odpověď #1 kdy: 28 Října 2007, 16:12:02 »
skus alternate CD napr. http://ftp.tuke.sk/ubuntu-releases/7.10/

mas instalaciu cez textvi rezim aj kamarat to tak musel lebo mu nesla grafika ale po instalacii uz fachcila

tomelu

• Návštěvník
Re: Problem s instalaci Ubuntu 7.10 (grafic server)
« Odpověď #2 kdy: 29 Října 2007, 00:19:22 »
skus alternate CD napr. http://ftp.tuke.sk/ubuntu-releases/7.10/

mas instalaciu cez textvi rezim aj kamarat to tak musel lebo mu nesla grafika ale po instalacii uz fachcila
Ahoj, diky za radu. Uz je to v pohode... tedka me ale trapi druhy problem, ze nemuzu nastavit obnovovaci frekvenci monitoru vys nez na 60Hz. Na zacatku mi to vyhodilo ze mam aktualizovat ovladac graficke karty (byl to nejaky druh ovladacu, ktere nejsou OpenSource, uz si nepamatuju na presny nazev) a po restartu mi to zadne jine frameraty nenabidlo :-(
Pls poradite mi?

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.