Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pidgin  (Přečteno 2359 krát)

existpierre

• Host
Pidgin
« kdy: 02 Listopadu 2007, 11:27:07 »
Zdarec vsetci

neexistuje do pidginu nejaky plugin, vdaka ktoremu by som mal buddy ikony a mohol mat a vidiet normalne statusy?

Dalej by som sa chcel spytat, ze preco mi nejde zvuk, ....nesiel mi ani na starom gaime, ten som neodinstalovaval, kompiloval som to na newest verziu uz asi 2x, no stale tam tie zvuky nemam

Dalej by som chcel zohnat nejake pluginy (aj s navodom jak ich nainstalovat)..

Posledna otazka..ked si s niekym pisem, tak obcas sa mi stane ze sa ten riadok ktory som odoslal v hornom okne strati, a objavi sa az ked napisem daco dalsie, alebo kliknem do toho horneho okna.

neviete ako tieto nedostatky odstranit ?

Dakujem
« Poslední změna: 11 Prosince 2007, 16:59:20 od Anna Taliánová »

menganito

• Závislák
Re: Pidgin
« Odpověď #1 kdy: 02 Listopadu 2007, 11:42:33 »
Rozsiahly (cca. 30) plugin pack:
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install pidgin-plugin-pack Dokumentácia je na http://plugins.guifications.org/trac/wiki/PluginPack

Neviem čo myslíš tými "normálnymi statusmi", Buddy icons vidím normálne...

Zvuk: pravý klik na ikonu pidginu v paneli, vyhodí menu, odznač "vypnúť zvuky" (ak je označené), prípadne sa s nimi pohraj v nastaveniach > zvuky, pozri či nemáš všetky povypínané.

Automatický posun: pravý klik na ikonu pidginu v paneli, vyhodí menu, choď do nastavení, tam rozhovory, používať hladké posúvanie.
« Poslední změna: 11 Prosince 2007, 18:14:23 od Anna Taliánová »

existpierre

• Host
« Odpověď #2 kdy: 02 Listopadu 2007, 12:01:39 »
Rozsiahly (cca. 30) plugin pack:
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install pidgin-plugin-pack Dokumentácia je na http://plugins.guifications.org/trac/wiki/PluginPack

Neviem čo myslíš tými "normálnymi statusmi", Buddy icons vidím normálne...

Zvuk: pravý klik na ikonu pidginu v paneli, vyhodí menu, odznač "vypnúť zvuky" (ak je označené), prípadne sa s nimi pohraj v nastaveniach > zvuky, pozri či nemáš všetky povypínané.

Automatický posun: pravý klik na ikonu pidginu v paneli, vyhodí menu, choď do nastavení, tam rozhovory, používať hladké posúvanie.

pluginy ---dikes, ale ja nemam GG tak asi preto mi to tam nenaslo, skusim ten nazov pohladat na googli.

zvuk ---to viem, proste ja aj ked som v nastaveniach zvukov, tak dam prehrat  zvuk a nic,...akokeby tam tie zvuky chybali

buddy ---ja nemam na mysli away,not away ..ale napriklad sleeping,tired,work ..ku kazdemu je vlastny text k statusu (vid QIP,ICQ vo win)

hladke posuvanie mam nastavene, to s tym nesuvisi ..proste je to bud bug alebo chyba grafiky ja neviem
« Poslední změna: 11 Prosince 2007, 18:15:20 od Anna Taliánová »

menganito

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 02 Listopadu 2007, 16:12:56 »
Buddy - máš na mysli tie "fancy" icq statusové ikony (pamätám sa že tam bolo napr. pivo, joystick a tak)? Tie nejdú ani mne a nejak to nerozoberám. (zároveň ani ľudia s ICQ, QIP, Mirandou atď. nevidia ak si ja vytvorím neajký away msg., alebo vidia "rušiť len v súvislosti s maturitou", čo je posledný status z Windows ICQ).

Pluginy - sú v repozitároch aj pre FF, len terba pohľadať.

b.art

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 02 Listopadu 2007, 16:22:06 »
Ty rozsireny statusy jsou ciste domenou site iICQ (Xtraz). V soucasnosti je zadny linuxovy im klient nepodporuje, nejdriv by se mely objevit v novem Kopete (v kde4 - nyni uz jsou ve vyvojovy verzi). Bohuzel netusim jestli se planuje jejich implementace i do Pidgina.
« Poslední změna: 11 Prosince 2007, 18:16:14 od Anna Taliánová »
- uzivatel je deviant

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.