No, tak jak mu jde Vista v pohode, je stastny clovek.

Updatoval jsem driver na VGA(v podpise) a v 3D gaming score, coz je znamka funkcnosti jsem klesnul z 2,6 na 2,5 bodu. Diky teto srande nejsem schopnej nainstalovat ani hru, protoze me system k instalaci diky slabe 3D akceleraci, nebo co je za problem nepusti. Dale se mi seka utilita na flash karty, ctecka karet, takze jsem ji musel vypnout. Ubuntu naproti tomu funguje zatim bez vetsich problemu, v soucasnosti zacinam resit vypadky internetu, Deluge mi stahuje a docela rychle, ale www stranky(ping taky ne) nefunguji a to ani na jinem laptopu na nasi male domaci siti. Pomuze az restart routeru. FW nemam, ale je mozne ze je spatne nastavene Deluge, nebo tak neco.
Co se tyce ventilatoru, tak me osobne funguje asi bezproblemove, protoze zadnou solo utilitu na chlazeni nepotrebuju, protoze vim, ze v repozitarich je neco na tenhle problem. Na Ubuntu to bezi bez problemu, zkousel jsem PCLOS, ale audio a wifi nejede po instalaci, takze bych ty slavne reserze, ze je to lepsi nez Ubuntu nebral vazne. Taky compiz, nebo beryl nepouzivam, je to k nicemu(pro me, potrebuju internet a stabilni system)...