Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Krach systemu při přechodu na system Ubuntu 7.10  (Přečteno 1529 krát)

vojta

• Návštěvník
Krach systemu při přechodu na system Ubuntu 7.10
« kdy: 04 Listopadu 2007, 22:23:30 »
Mam dotaz.
Na svém notebooku mam nainstalované dva systémy paralelně. XP a Ubuntu. Vpořádku všechno chodilo. Při jedné z aktualizací Ubunta se mi objevila možnost přejít na vyšší verzi 7.10. Tak jsem si vše stáhnul, instalace proběhla vpořádku. Jen i po doinstalování se mi stále hlásila možnost přechodu na vyšší verzi. Ale protože se mi rozšířila možnost v ikoně SPRÁVA, tak jsem to ignoroval. Jenže jen jsem si systém prohlédnul a zkusil restartovat, tak mi to nahodilo sníženou grafickou kvalitu. Takže nový restart a tím to skončilo. Už se mi neobjevila ani přihlašovací obrazovka, jen černá s popisky a hláškou: bash: apt-get: command not found, root@vojta-laptop:ˇ#. A blikající mezerník. To je vše. Teď nevím co s tím. Dá se to nějak napravit?
Mimochodem, ještě možná jedna věc. Asi 14 dní pře tím přechodem mi to najednou přestalo číst a otvírat flešku. Ale říkal jsem si, že to je třeba těmi aktualizacemi, které jsem tam nedával, neb jsem byl bez netu. 
Ví někdo z Vás, kde se mohla státi chyba?

Dík za radu, Vojta
« Poslední změna: 12 Května 2010, 14:30:42 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.