Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Baterie nevydrží a počítač se často nevypne  (Přečteno 2928 krát)

radekhecl

• Návštěvník
Baterie nevydrží a počítač se často nevypne
« kdy: 07 Listopadu 2007, 12:34:09 »
Dobrý den,
mám trošku problém po instalaci Ubuntu 7.10. Baterie v mém notebooku vydrží tak o hodinu méně a mám také problémy s vypínáním počítače. Jednou se mi vypne dobře a po druhé zčerná obrazovka a nelze nic dělat. Pak to musím vypnout násilím. V Ubuntu 7.04 vše fungovalo dobře

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
Re: Baterie nevydrží a počítač se často nevypne
« Odpověď #1 kdy: 07 Listopadu 2007, 12:41:20 »
Dobry den,

pri vypinani prez terminal jede vse v poradku nebo to hlasi nejake chyby, a za druhe nezlobi disk?
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

radekhecl

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Listopadu 2007, 14:21:41 »
Vypdá to, že po nainstalování aktualizací se problém s vypínáním vyřeil. Už potřebuji pořešit jenom výdrž baterie. Částečně pomohlo vypnutí efektů prostředí. Není tam ještě něco, co by mohlo brát energii?

Pavel

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 08 Listopadu 2007, 14:46:20 »
Po přechodu na 7.10 mám úplně stejný problém, baterie vydrží polovinu toho, co ve Feisty, dneska mi dokonce drze oznamil, ze moje baterka je "stara nebo rozbita"
Nepropadejte panice!

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 08 Listopadu 2007, 18:18:19 »
Hmmm, zajimave. Zrovna nedavno mi doslova klekla baterie v notebooku. Byl jsem nastvanej, ale nedalo se nic delat. Vytahnul jsem ji a jedu jenom na sit. Ted kdyz to vidim... jakmile se dostanu domu, tak ji tam vratim a bootuju do windows (i kdyz nerad). To by u me zarazilo posledni hrebicek Gutsy a vratil bych se k Feisty...

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #5 kdy: 08 Listopadu 2007, 18:36:02 »
Hmmm, zajimave. Zrovna nedavno mi doslova klekla baterie v notebooku. Byl jsem nastvanej, ale nedalo se nic delat. Vytahnul jsem ji a jedu jenom na sit. Ted kdyz to vidim... jakmile se dostanu domu, tak ji tam vratim a bootuju do windows (i kdyz nerad). To by u me zarazilo posledni hrebicek Gutsy a vratil bych se k Feisty...
:D -- ja jsem do gutsy jeste radsi ani nesel. feisty mi jede od dubna a dokud to nebude nevyhnutelne tak me ani nenadpadne cokoliv upgradovat..

co se tyce aktualizaci, tak jadro ja vubec neaktualizuju a z tech ostatnich si vybiram jen opatrne..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.