1. netravim u PC prilis vela casu?
Taky se mi to poslední dobou zdá nějak moc a všici mi to i říkají. Snažím se s tím něco udělat, ale moc to nejde...
2. neunika mi vdaka tomu vela veci?
Jaký je v tomhle ohledu rozdíl, jestli strávíte odpoledne u PC, lepením modelů letadel nebo hraním fotbalu? Pokud je to váš koníček, je potřeba tomu věnovat trochu času. Ale všeho moc škodí... Je potřeba přiměřeně...
3. aky bude vysledny efekt (osoh) toho neustaleho vylepsovania, skusania a zdokonalovania sa...?
Výslední efekt zlepšování je u mě většinou takový, že zjistím, že mám ještě co zlepšovat

4. neni Linux dalsia zavislost?
Je, aspoň pro mě

No a teď vážně. Myslím si, že spousta lidí tráví nad zkoumáním Linuxu daleko více času než zkoumáním Windows, protože na Windows prostě toho není tolik co studovat.
5. budem schopny si raz povedat DOST a prestat sa v tom hrabat?
Já asi nikdy

6. neublizujem svojim "konickom" spuste ludi okolo mna, pretoze na nich jednoducho nemam cas?
Myslím, že každý má nějaký svůj koníček, nad kterým tráví hodně času.
7. je potrebne si vytvorit harmonogram, kolko casu denne mozem stravit pri PC?
To už je podle mě trochu přehnané. Osobně nemám rád, když se něco předem plánuje, protože to stejně skoro nikdy podle plánu nevyjde...
Myslím, že je potřeba říct si, jestli to člověku někdy k něčemu bude. Já bych například chtěl mít zaměstnání, kde budu dělat něco okolo PC a Linuxu, takže si myslím, že takové to zkoumání mi může být užitečné...