Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém aktualizace (Firefox apod.)  (Přečteno 3044 krát)

pepinoIV

• Návštěvník
Problém aktualizace (Firefox apod.)
« kdy: 09 Listopadu 2007, 19:26:08 »
Zajímalo by mě, proč mi systém nenabízí aktualizaci některých programů (např. Firefox, OpenOffice). Mám verzi Firefoxu 2.0.0.8 a aktuální verze je 2.0.0.9. Systém ale píše, že je plně aktuální a žádné aktualizace nenabízí. To samé např. s OpenOffice. Je někde chyba? Díky

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Problém aktualizace (Firefox apod.)
« Odpověď #1 kdy: 09 Listopadu 2007, 19:27:18 »
Chyba nikde není - prostě chvíli trvá, než se nejaktuálnější verze objeví v repozitářích ;).

menganito

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 09 Listopadu 2007, 20:52:07 »
jj napríklad thunderbird ostatná aktualizácia meškala asi pol roka...

gargy2002

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09 Listopadu 2007, 21:12:21 »
Zajímalo by mě, proč mi systém nenabízí aktualizaci některých programů (např. Firefox, OpenOffice). Mám verzi Firefoxu 2.0.0.8 a aktuální verze je 2.0.0.9. Systém ale píše, že je plně aktuální a žádné aktualizace nenabízí. To samé např. s OpenOffice. Je někde chyba? Díky

Ted mam nove preinstalovany system, ale pred 10ti dny, plus minus jsem aktualizoval FF a Thunderbird(cca 40MB), ted mi to jeste nezahlasilo a mam tu samou verzi co ty, 2.0.0.8. Predtim jsem aktualizoval na tu novejsi, cekal jsem, ze ta aktualizace probehne hned po instalaci, ale to bylo jenom par drobnosti...

Fň.cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 09 Listopadu 2007, 23:17:07 »
No, myslím si, že co se firefoxu týká, tak se časem objeví. Ale např. taková verze 2.0.0.7 byla přeskočena úplně, asi také záleží na tom, co ta která aktualizace opravuje a jestli je to vůbec nějak "prospěšné" .

gargy2002

• Host
« Odpověď #5 kdy: 10 Listopadu 2007, 00:19:57 »
No, myslím si, že co se firefoxu týká, tak se časem objeví. Ale např. taková verze 2.0.0.7 byla přeskočena úplně, asi také záleží na tom, co ta která aktualizace opravuje a jestli je to vůbec nějak "prospěšné" .

No ja po te predchozi zadne zmeny nepozoroval, spis bych rekl, ze byly k horsimu, nekdy mi dlouho FF startoval, jindy zase dlouhe pauzy, nez nabehla stranka, coz pri 8Mbps je dost stresujici. Obzvlast, kdyz to bylo v noci, nekde nikdo atd.. :-\

Fň.cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 10 Listopadu 2007, 08:24:12 »
Samozřejmě,
já jsem ale měl na mysli spíš to, že verze 2.0.0.7 opravovala jen chybu v QuickTime ve spojení s Win, a tudíž nebyla pro Ubuntu nikterak přínosná a proto ji přeskočili.

http://www.root.cz/zpravicky/vysel-firefox-2-0-0-7/

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.