Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ako roztancujem ikony na ploche?  (Přečteno 2992 krát)

JohnnyMnemonik

• Návštěvník
Ako roztancujem ikony na ploche?
« kdy: 11 Listopadu 2007, 19:00:21 »
ahoj.. no mam Ubuntu 7.1O a chcel by som pridat tie ikony, iste viete o com hovorim. Nemohol by mi niekto napisat navod ako na to? myslim ako si tie ikony vobec vytvorim a co musim spravit aby ,,tancovali,, hodil by sa dost podrobny navod bo som lama.. dakujem

smejky

• Aktivní člen
  • *
Re: Ako roztancujem ikony na ploche?
« Odpověď #1 kdy: 11 Listopadu 2007, 21:56:11 »
asi myslíte avant window navigator :)

tady je návod: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=14432.0
Ubuntu 8.04 Hardy Heron
AMD Athlon 64 3200+, 1024MB DDR2, nVidia GeForce 8600GS 256MB

JohnnyMnemonik

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Listopadu 2007, 22:21:15 »
vďaka podarilo sa.. ešte niečo.. ako zrobím ten efekt, že ich viem rozhádzať po ploche a oni sa mi vrátia do povodného stavu? dosť videí som videl s  takými haluškami a celkom sa mi to ľúbilo..

damnum

• Aktivní člen
  • *
  • Hroznej sráč
    • damnum
« Odpověď #3 kdy: 12 Listopadu 2007, 03:41:37 »
Moc pěkné, má to sice pár nevýhod .. jako třeba občas se to kousne a nezobrazí ikony dokud neotevřu njaké nové okno ... když mám nastavené skrývání, tak to nepřekryje okna když to vyjede .. to je taky trochu vadné, ale to jemožná nastavením celého mého compizu, nová okna občas prostě neotevřena popředí, nevím proč.

Ale mám dotaz .. jaký prográmek zvládá, že když kliknu na ikonku (pár lidí to provozovalo s berylem) ikonka vyskočí a tak růzmně se točí .. nebo se ikony rozletí po ploše a zase postupně naskáčou na svoje místa ..
HW [MB Gigabyte GA-MA69G-S3H (integr. ATI Radeon Xpress 1250), HDD (SATA) 120GB + HDD (IDE) 80GB, CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, RAM (800MHz) 512MB]
SW [Ubuntu 8.10 II (GDM + FVWM, FWVM-Crystal, Fluxbox, KDE, GNOME)]

Tomáš Karvay

• Aktivní člen
  • *
    • Tomáš Karvay
« Odpověď #4 kdy: 12 Listopadu 2007, 10:28:41 »
Moc pěkné, má to sice pár nevýhod .. jako třeba občas se to kousne a nezobrazí ikony dokud neotevřu njaké nové okno ... když mám nastavené skrývání, tak to nepřekryje okna když to vyjede .. to je taky trochu vadné, ale to jemožná nastavením celého mého compizu, nová okna občas prostě neotevřena popředí, nevím proč.

Ale mám dotaz .. jaký prográmek zvládá, že když kliknu na ikonku (pár lidí to provozovalo s berylem) ikonka vyskočí a tak růzmně se točí .. nebo se ikony rozletí po ploše a zase postupně naskáčou na svoje místa ..
Tohle uměl kiba-dock..
Fujitsu Siemens Pi 3525, Ubuntu 10.10

b.art

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 13 Listopadu 2007, 22:15:30 »
Jenom takova rychlootazecka pro uzivatele kiba-docku: Umi se bez problemu schovavat za okraj a vyjet po najeti mysi i v compizu?
- uzivatel je deviant

zajca

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 14 Listopadu 2007, 15:19:41 »
tak kibu sem chvilku používal protože mi nešel AWN,ale te fyzikální efetk co jak bylo řečeno roztancuje ikony dělal jenom bordel a žral neskutečně procesor. ikony se třeba shlukly do chumlu překrývali apd... vycházeli celkem často aktualizace takže už je to možná pryč,ale řekl bych že se víc starali o to aby bylo víc efektů než o to aby je doladily
Archlinux , Gigabite GA-K8NE, AMD semprom 3400+, GF6600, 1.5GB RAM
Archlinux , MSI WIND U100, Intel Atom N270, 1GB RAM
další: Ubuntu 10.04 , AMD Athlon(tm) 64 X2 4000+, ATI Radeon HD 3600 series ,3GB RAM

damnum

• Aktivní člen
  • *
  • Hroznej sráč
    • damnum
« Odpověď #7 kdy: 17 Listopadu 2007, 16:46:51 »
Jo umí ...
HW [MB Gigabyte GA-MA69G-S3H (integr. ATI Radeon Xpress 1250), HDD (SATA) 120GB + HDD (IDE) 80GB, CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, RAM (800MHz) 512MB]
SW [Ubuntu 8.10 II (GDM + FVWM, FWVM-Crystal, Fluxbox, KDE, GNOME)]

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.