Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 7.10 - tisk z Open Office 2.3 nejede (HP - 5L) [vyřešeno]  (Přečteno 1698 krát)

denny

• Návštěvník
Mam problem s tiskem.

Mel jsem ubuntu 7.04, tisk sel odevsad (tiskarna HP - 5L, pripojena rovnou k pocitaci, ne sitova).
Dal jsem upgrade na 7.10 (Open office 2.3) tisk nejde. Respektive nejde pouze z Open Office. Z textoveho editoru muzu tisknout, jde tisknout i testovaci stranka. Pouze kdyz dam v open office tisk (nebo i jeho nastaveni) tak office zatuhne.

Mate nekdo nejaky tip?

DW
« Poslední změna: 19 Listopadu 2007, 08:33:03 od Milhouse »

anicka

• Host
Re: Ubuntu 7.10 - tisk z Open Office 2.3 nejede (HP - 5L)
« Odpověď #1 kdy: 18 Listopadu 2007, 12:10:30 »
Upravila jsem název tématu (původně "Tisk - upgrade"). Děkuji za pochopení. :-)

urys

• Návštěvník
Re: Ubuntu 7.10 - tisk z Open Office 2.3 nejede (HP - 5L)
« Odpověď #2 kdy: 18 Listopadu 2007, 21:40:15 »
Mám podobný problém, ale s jinou tiskárnou - Canon Pixma iP5200. Sice mám čistou instalaci Ubuntu 7.10, ale jak zvolím vlastnosti tiskárny nebo formát stránky, tak OO zatuhne. Tisk sice "funguje", ale tiskne se mi to vše jako potisk CD média, protože nemám šanci to nastavit. OO spadne či zatuhne i při pokusu o export do PDF.

EDIT: kompletně jsem odebral vše, co začínalo openoffice a následně jsem OO nainstaloval - sudo apt-get install openoffice.org, teď ho mám sice anglicky, ale funguje. Zřejmě je potřeba doinstalovat ještě lokalizační balíčky, ale já je nepotřebuji ;). Důležité je to, že nepadá a vše funguje jak má ...
« Poslední změna: 19 Listopadu 2007, 12:29:49 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.