Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kopete + Firefox + Thunderbird a otevírání odkazů  (Přečteno 1683 krát)

majk118

• Host
Kopete + Firefox + Thunderbird a otevírání odkazů
« kdy: 17 Listopadu 2007, 16:40:54 »
Zdravím Vás, mám takový problém, který se mi včera objevil po instalaci pošťáka Thunderbird. Používám Kopete a Firefox a pokud mi někdo poslal odkaz na nějaký web tak po kliknutí se otevřel Firefox a načetl stránku (to je v pořádku :)), ale včera jsem nainstaloval Thunderbird (jsem na něj zvyklý z win a jsem s ním připojený na stejný profil jak mám Thunderbird ve win, tak bych nerad začal používat jiného klienta) a po nainstalování Thunderbirda se mi odkazy z Kopete začaly otevírat v něm (teda nic se neotevřelo, jen se spustil Thunderbird), zkusil jsem to odinstalovat a zase se mi odkazy otevírají ve Firefoxu. Nevíte prosím jak zařídit, aby to fungovalo tak jak má i s nainstalovaným Thunderbirdem??

Dík za rady majk
« Poslední změna: 20 Dubna 2008, 12:21:05 od Anna Taliánová »

lanc

• Návštěvník
Re: kopete+firefox+thunderbird a otevírání dokazů
« Odpověď #1 kdy: 21 Ledna 2008, 17:05:05 »
Ahoj,mam s tim take problemy,jeden znamy mi poradil toto: "ze se musi spravne nastavit v celem KDE, tedy
spustit Ovladaci centrum (Kcontrol) a tam v casti Komponenty KDE -> Vyber komponent -> web browser" no jelikoz mam jako ty Ubuntu - coz znamena GNOME - tak jsem z toho usoudil, ze si musim doinstalit Kcontrol,coz je normalne v baliccich a nasledne tam to nejak postelovat,ale bohuzel,protoze jsem uplny zacatecnik tak se mi to nepovedlo,tak ted se snazim si vzpomenout na heslo k jabberu a budu zkouset Pidgina.
« Poslední změna: 20 Dubna 2008, 12:23:14 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.