Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Smazané soubory jsou stále vidět  (Přečteno 1940 krát)

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Smazané soubory jsou stále vidět
« kdy: 18 Listopadu 2007, 11:19:29 »
Rád (a často) programuju, a samozřejmě zkouším nové a nové prográmky, přičemž odstraňuji velké množství souborů se zdrojovými kódy, zjistil jsem ale, že když chci uložit nějaký soubor (nebo další zdrojový kód  :) ), tak v okně ukládání vidím již smazané soubory (i ty co už nejsou v koši!), tzn. že za nějakou dobu bych tam viděl stovky "stínových" souborů, a už bych se v té změti ani nevyznal.. Dá se to nějak vyřešit ???

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 18 Listopadu 2007, 11:26:39 od Firzen »
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

luisah

• Závislák
Re: Smazané soubory jsou stále vidět
« Odpověď #1 kdy: 18 Listopadu 2007, 12:07:53 »
Dá se to vyřešit, ale bohužel už si nepamatuju, jak jsem to udělal. Nedávno jsem vytvářel jeden film na DVD, a přesně podobné věci se mi tam taky vytvářeli, ale pak se mi to nějak podařilo odstratnit.
Chtěl jsem tě uklidnit, že to jde, ale zatím zkoumej. :)

Ještě mě napadlo, zkus použít mc.

dumi

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 18 Listopadu 2007, 13:16:02 »
tie súbory s ~ na konci sú zálohy súborov. takže pôvodné súbory sú normálne a korektne zmazané.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

shaman

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 18 Listopadu 2007, 14:08:45 »
Ty soubory s vlnkou na konci názvu jsou zálohy vytvořené GEditem. V Nautilu je zobrazíš stejně jako ostatné skryté soubory - buď Ctrl+H nebo menu Zobrazit > Zobrazovat skryté soubory. Pokud bys chtěl vytváření záloh vypnout, je to v GEditu Úpravit > Nastavení > Editor > Vytvářet záložní kopii souborů před uložením.

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #4 kdy: 18 Listopadu 2007, 16:07:39 »
Citace
Ty soubory s vlnkou na konci názvu jsou zálohy vytvořené GEditem. V Nautilu je zobrazíš stejně jako ostatné skryté soubory - buď Ctrl+H nebo menu Zobrazit > Zobrazovat skryté soubory. Pokud bys chtěl vytváření záloh vypnout, je to v GEditu Úpravit > Nastavení > Editor > Vytvářet záložní kopii souborů před uložením.

Dík moc, tohle pomohlo :)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.