Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wifi po prechodu z 7.04 na 7.10  (Přečteno 2071 krát)

Pudas

• Návštěvník
wifi po prechodu z 7.04 na 7.10
« kdy: 30 Října 2007, 15:07:55 »
Zdravím, mám notes Dell inspiron 6400. Před přechodem na ubuntu 7.10 mi wifi makala jako po másle pokud mi občas nenajela síť přes wifi-manager tak jsem se připojil přes konzoli a připojil jsem se prakticky všude i borci s woknama nenačetli IP na tak slabým signálu jako já. Ale po "updatu" na 7.10 je konec, síť většinou najdu ale IP adresu načtu pouze při hodně silném signálu. Dneska jsem se vytočil nejvíc když jsem seděl na přednášce všichni okolo s XP byli připojení a já nebyl schopen načíst IP. Ještě mě to občas samo vyhodí ze sítě na kterou jsem se už připojil, zkusil jsem zrušit wigi-managera a nastavovat vše ručně ale nic nepomáhá. Můžete mi někdo poradit na co se alespoň zaměřit?

Pudas

• Návštěvník
wifi
« Odpověď #1 kdy: 16 Listopadu 2007, 16:46:14 »
Please nevíte někdo co se dá s tou wifinou dělat? Už mě to nebaví na silnej signál i 10x zkoušet načíst IP adresu a na slabší nemám šanci se chytit. existuje něco jiného než dhclient? Bo nevím co s tím...

DarkenCZ

• Host
Re: wifi po prechodu z 7.04 na 7.10
« Odpověď #2 kdy: 16 Listopadu 2007, 17:22:44 »
používáš ndiswrapper nebo ovladače přes restricter drivers?
já mam bez ndiswrapperu o něco horší signál...

EDIT: a místo networkmanagera používám http://wicd.sourceforge.net/

Pudas

• Návštěvník
Re: wifi po prechodu z 7.04 na 7.10
« Odpověď #3 kdy: 20 Listopadu 2007, 09:14:16 »
Ten ndiswrapper mě taky napadl a instaloval jsem to ale nezpozoroval jsem nějakou změnu. Navíc jsem ho tam měl nainstalovaný ve verzi 7.04 jenom přez ndiswrapper, tak si na to asi sednu ty restricted ovladače dám do háje a zkusím to provozovat jen přes ty win ovladače. Jenom mám jeden velkej problém a to je čas...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.