Dovolil jsem název tématu trochu poopravit, mravce mě natolik pobavili, že jsem se kácel k zemi, hlavně poslední hláška ..."sejdeme se v tiskárně"

Abych se přiznal, měl jsem taky jednoho obyvatele ve stařičkém PII a to myš. Dostala se mi tam přes zadní kryt, který jsem odstranil, protože se přehřívalo. Udělala si tam pěkné hnízdečko, ani nedutala. Potravy měla dost, moje malé školkou povinné dětičky při DOSovských (co jiného na tom rozjet v té době, že?) hrách papkali, žmoulali a drobili. Ráno bylo uklizeno. Jedno dne jsme jeli na 14 dnů pryč. Myška byla za tu dobu tak hladová, že se pustila i do 12 žilného kabelu od CD_ROMky k HDD a dost ji chutnal.
Když jsme přijeli a vybalili se, pustilo se PC. Nešlo ani 5 min, když se z něj zakouřilo. Okamžitě jsem vytrhl šňuru ze zdi a PC vynesl ven. Sundal jsem kryt a ta mrcha na mě vyskočila. Bohužel nedoběhla daleko, náš kocour měl svačinku. Uvnitř PC bylo pěkné hnízdečko mezi dvěmi HDD z nití, peří, nakousané bužírky a kpusky drátu, obalů od bombónu (dráty-to fakt nevím, kde to našla). Právě kousky drátků způsobily zkrat.