Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s Konquerorem  (Přečteno 2635 krát)

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Problém s Konquerorem
« kdy: 21 Listopadu 2007, 17:00:34 »
Už na několika kompech kam jsem instaloval kubuntu a teď dokonce na mým čerstvě nainstalovaným GG jsem zjistil nepříjemnou věc ohledně konqueroru. Po připojení na net totiž konqueror nezobrazuje webové stránky., zobrazí korektně jen favicon (ikonku vedle adresy). Vždy jsem to vyřešil trochu neefektivně nainstalováním firefoxu (net opravdu funguje), ale myslím že by to chtělo nějak spravit. dik, novalu
Kubuntu 9.10 Karmic Koala - KDE 4.4.0
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Re: Problém s Konquerorem
« Odpověď #1 kdy: 26 Listopadu 2007, 16:31:32 »
Tak jsem po delší době zjistil že tento problém s netem nemá jen Konqueror. On totiž net nefunguje ani v Akregatoru, zde se nenačtou žádné RSS feedy ale naopak po instalaci 'Liferea', čtečky pro GNOME vše funguje jak má. Stejné je to myslím i při připojení WEBDAV složky v remote:/, také to nefunguje. Takže mě napadá, že s netem má problém jakoby celé 'KDE'. Nesetkali jste se s tímto problémem. Nevíte jak ho vyřešit? Dík, novalu :)
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

turbec

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 29 Listopadu 2007, 18:16:15 »
Ahoj, staci vypnut cache v Konqueror  :)

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
« Odpověď #3 kdy: 29 Listopadu 2007, 18:20:38 »
Díky ti :) ... opravdu to funguje ... i akregator se rozjel  :o  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.