Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Posielanie SMS do SR  (Přečteno 4264 krát)

Microo

• Návštěvník
  • Tux Rules!!!
Posielanie SMS do SR
« kdy: 04 Prosince 2007, 17:14:52 »
Cafte... vie mi niekto povedat aky prog by som mohol pouzit na posielanie SMS na slovenské operatory. (hlavne T-mobile, Orange)

vopred dik :P
Sony VAIO VGN-AR630E 17-inch Laptop Intel Core 2 Duo Processor T7250, 2 GB RAM,320 GB HDD, Blu-ray DVD Drive
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

menganito

• Závislák
Re: Posielanie SMS do SR
« Odpověď #1 kdy: 04 Prosince 2007, 17:42:19 »
Niečo také som hľadal dosť aktívne a dosť snaživo, ale free sms bránu som nenašiel, spoplatnenú mal myslím T-mobile kedysi na stránke, orange neviem vôbec, snáď teraz keď naklusal nový operátor... Ale nedávam tomu veľkú nádej.

zoufalec

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Prosince 2007, 23:17:57 »
To už jsem taky zjistil, že to co funguje na západě (CZ), nefunguje na východě (SK). Takže nutno vyčkat možná i několik let.

dumi

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 05 Prosince 2007, 00:46:47 »
skúšal som tak asi tri mesiace dozadu a fungovalo to: http://www.mobilegott.de/. treba tam ale niekoľko okien odklikať a pozatvárať reklamy. ak nerozumiete po nemecky, vygooglite si niečo o tej stránke na slovenskom internete, tam som našiel info aj ja.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

33joe

• Návštěvník
    • http://www.hviezdnabrana.sk
« Odpověď #4 kdy: 05 Prosince 2007, 07:26:49 »
To už jsem taky zjistil, že to co funguje na západě (CZ), nefunguje na východě (SK). Takže nutno vyčkat možná i několik let.

lol je to uz sice velmi dlha doba, ale free sms mal kedysi aj t-mobile(vtedy este Eurotel) a aj Orange (Globtel , u Orange to este ostalo len sa treba registrovat a mas 10sms na mesiac ) + boli aj ine free sms brany kdesa to dalo jedna radost, len to potom operatori zatrhli, ved su to prachy predsa jasom ianac sms hadam ani neposielal a aj teraz mam asi 7 uctov na orageportal a ludom na orange pisem v 95% pripadov len odtial :)

Mimo toho u vas funguje aj KSČM a ja nechcme cakat kedy sa KSS znov mala vratit :) dufam ,ze nikdy u vas su cerveny stale popularny

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #5 kdy: 05 Prosince 2007, 07:39:55 »
Niečo také som hľadal dosť aktívne a dosť snaživo, ale free sms bránu som nenašiel, spoplatnenú mal myslím T-mobile kedysi na stránke, orange neviem vôbec, snáď teraz keď naklusal nový operátor... Ale nedávam tomu veľkú nádej.
Ten novy operator asi myslis o2 od Telefoniky, ze? Tak od nich sa na nejaku bezplatnu sluzbu netes, pretoze je to najzlodejskejsia a najneserioznejsia firma, aku vobec poznam. Zijem na Span. hraniciach a mam na SP strane vela znamych (aj cechoslovakov)  Je az neuveritelne, ako Telefonica okrada, podvadza, nedodrzuje zmluvy, brani konkurencii a nahadzuje nekrestanske sumy - a mizerny servis. To ze si ju cesi a slovaci pustili na trh je velke zlo a pri rozhodovani o tom, boli zainteresovanim v sutazi tieto skutocnosti urcite zname - vyriesilo to par tucnych uplatkov...
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

2pilatii

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 05 Prosince 2007, 08:38:10 »
Ja som sa o moc víc divil tomu ked som býval v Brne, že vy stále ešte nepoznáte sekundovú tarifikáciu, ktorá je v SR bežná už pár rokov u všetkých operátorov :O (a ked píšem sekundovú, tak myslím sekundovú, né najprv naúčtovat minutu a potom akože po sekundách ::D )

menganito

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 05 Prosince 2007, 10:10:33 »
dumi: Thanx a lot, works like a charm :)

hase: telefónicu som nepoužíval ale kamarátka s nimi v španielsku nemala problém (ja som bral orange, myslím že je najlacnejší), takže neviem, ja som len to myslel, že keď bude väčšia nasýtenosť trhu budú si všetci chcieť odhryznúť čo najviac z koláča a na to musia znížiť ceny a/alebo poskytnúť extra služby.

2pilatii: to nemyslíš vážne? Fakt je v ČR minúta a až tak sekundy?

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #8 kdy: 05 Prosince 2007, 14:05:09 »

hase: telefónicu som nepoužíval ale kamarátka s nimi v španielsku nemala problém (ja som bral orange, myslím že je najlacnejší), takže neviem, ja som len to myslel, že keď bude väčšia nasýtenosť trhu budú si všetci chcieť odhryznúť čo najviac z koláča a na to musia znížiť ceny a/alebo poskytnúť extra služby.

Tak len na porovnanie: Za hranicou v SP asi 20 km zije niekolko znamych, ktori maju s telefonicou neskutocne problemy (na servis cakaju 2 mesiace, doplnky slubene a deklarovane v naborovej ponuke ako zadarmo si musia zaplatit, pretoze "akcia" vraj skoncila, maju neustale vypadky pripojenia (internet ADSL), kazda sluzba + za peniaze. Na FR i SP strane je zhruba rovnako vybudovana infrastruktura, ceny zariadeni su rovnake a dane v SP dokonca nizsie ako vo FR. Za telefonnu linku + ADSL 1Mb/sek zaplatia u telefoniky asi 70eur mesacne a nic k tomu. Ja 20 km od nich zaplatim u neuf.fr za tel. linku (volanie skoro do celeho sveta na pevne linky zadarmo) + ADSL 8Mb/sek - +200kanalov TV+SIM mobilkarta neuf na 10min. mesacne -31eur mesacne
V spanielsku sa snazia dostat k zakaznikovi aj ostatni provtdri (Orange, Wanadoo, Movistar, YA, Euskalel..) ale su blokovani telefonicou, ktora nechce pustit pevne linky a taktiez zmluvy su urobene tak salamunsky, ze zakaznik aj po 2 rokoch u telefoniky musi platit akesi odstupne....proste tvrdy monopol. V porovnani s FR je to neskutocny rozdiel.
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.