Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Update OO+Firefox 2.0.0.11  (Přečteno 2306 krát)

gargy2002

• Host
Update OO+Firefox 2.0.0.11
« kdy: 05 Prosince 2007, 01:30:57 »
Zdarec, tak jsem prave updatoval skoro 100MB, Open Office a Firefox a vypada to dost slusne. FF je rychlej jako blesk, teda aspon mam ten dojem(prvni). Chtel bych se zeptat, jestli taky nekdo aktualizuje prakticky kazdej den. Ja za poslednich 14 dni mel minimalne 9x update. Holt widle mely update 9x za rok, zeano.. ;D
edit: Trosku jsem to precenil, ale porad se mi zda ten FF rychlejsi. Na stare verzi jsem mel dost casto prodlevy pri zobrazovani stranek..
« Poslední změna: 05 Prosince 2007, 02:15:54 od gargy2002 »

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Re: Update OO+Firefox 2.0.0.11
« Odpověď #1 kdy: 05 Prosince 2007, 07:04:52 »
No po první instalaci, hlavě, když instalujete hodně pozdě po vydání, tak příjde vždycky plno aktualizací. U FF chdili pak skoro každý den.
Apropó, proč jste nenainstaloval rovnou GG.

gargy2002

• Host
Re: Update OO+Firefox 2.0.0.11
« Odpověď #2 kdy: 05 Prosince 2007, 13:49:58 »
No po první instalaci, hlavě, když instalujete hodně pozdě po vydání, tak příjde vždycky plno aktualizací. U FF chdili pak skoro každý den.
Apropó, proč jste nenainstaloval rovnou GG.
Mam GG(podpis) uz ode dne release, ale prekvapuje me, ze mam moc casto aktualizace, system je sice novej, pomerne, ale skoro kazdej den aktualizovat se mi zda hodne. Ne ze by mi to vadilo, ale vsiml jsem si aktualizace driveru na tiskarnu(ted, posledni update) HP1018, ktera mi po instalaci fungovala a po nejake aktualizaci prestala, ze jsem musel opet zavest firmware, nevim proc se tak stalo, ale pravdepodobne to vzniklo po updatu gnome setting managera.
FF jsem zkratil, :) Firefox, uz jsem to jednou psal. K Feisty se zatim vracet nehodlam, nemam duvod. Ze zacatku me sice zlobil internet, ale to se vyresilo reinstalem.. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.