Zdravím. Chcem sa spýtať či som jediný, komu stránka "http://wiki.ubuntu.cz/ATI_JakNaTo" nefunguje ? Mohol by mi niekto dať informácie o postupe, ktorý mal byť na tej stránke. Lebo podľa príspevkov čítam, že to funguje a ja nemôžem rozchodiť grafiku už týždeň. Teda aby som bol presný, grafika ide, ale 3D nie. Ja viem, že sú to rôzne postupy, ale naozaj nemôžem 3D rozbehnúť, a to som už skúšal všeličo. Mám notebook s Radeon Express 200 a bol by som rád, keby mi poradil niekto, kto tú 3D podporu na tejto karte rozbehol, aspoň link na nejaký naozaj fungujúci postup. Nepotrebujem a ani nechcem rozpisovanie, ak sa to už niekde riešilo, stačí mi link, aby som to vyskúšal.
Aby som bol konkrétny, keď som skúšal viaceré postupy, z tohoto fóra aj z anglického, inštalácia prebehla akože normálne, ale po reštarte, keď už malo nabiehať grafické prostredie, ostala tmavá obrazovka a musel som to resetnúť a v "núdzovom" režime v xorg.conf v sekcii "Device" zmeniť "fglrx" naspäť na "ati". A s "ati" mi grafické prostredie síce nabehne, ale 3d akcelerácia nefunguje. Nemal niekto podobnú diagnózu ?