Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zasekávání počítače - Kubuntu 7.10 na ntb Asus F3T  (Přečteno 2640 krát)

Akacko

• Návštěvník
Zasekávání počítače - Kubuntu 7.10 na ntb Asus F3T
« kdy: 08 Prosince 2007, 12:38:20 »
Mam Kubuntu 7.10 na notebooku (Asus F3T).

V K > System Settings > Advanced > Restricted Drivers jsem zaškrtl instalaci nVidia accelerated graphic driver.

Vše se nainstalovalo, ovladač „funguje“ dobře. (Age of Mythology se neseká a spořič taktéž ne)

Problém je, že se mi občas (cca 6x za den) zasekne celý počítač. Zasekne se obrazovka a podle zvuku soudím, že ani procesor či HDD nepracuji.
Musím tedy „natvrdo“ vypnout počítač a opět zapnout. Vím, že to obvodům notebooku neprospívá.

Nevíte jaka je příčina tohoto zasekáváni?

Zkoušel jsem několikrát přeinstalovávat OS. Ta samá chyba se stala i když jsem nainstaloval Ubuntu 7.10 s akcelerovaným prostředím.

Na nižších verzích ( k/Ubuntu 7.04 ) jsem neměl takovéto problémy.
« Poslední změna: 08 Prosince 2007, 22:20:12 od Anna Taliánová »
,,Strukturovane programovanie znamena, ze si pekne odsadzujete kod pomocou tabulatora aby sa to lepsie citalo"

,,Ako povolím javascript na Apache ?"

anicka

• Host
Re: Zasekáváni počítače - Kubuntu 7.10 na ntb Asus F3T
« Odpověď #1 kdy: 08 Prosince 2007, 12:59:18 »
Doplnila jsem název tématu (původně "Zasekávání počítače"). Děkuji za pochopení. :-)

utri

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Prosince 2007, 19:02:35 »

Akacko

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 08 Prosince 2007, 21:07:10 »
ahoj,

nejspis stejny problem jako tady http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=15304.msg117592#msg117592

no nejspíš jo. škoda že jsem to nenašel sám  :). Dík. Zda to funguje se dozvím časem. 
,,Strukturovane programovanie znamena, ze si pekne odsadzujete kod pomocou tabulatora aby sa to lepsie citalo"

,,Ako povolím javascript na Apache ?"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.