Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Preinstalovani Ubuntu  (Přečteno 3092 krát)

moner

• Aktivní člen
  • *
    • Můj Blog
Preinstalovani Ubuntu
« kdy: 14 Prosince 2007, 10:55:27 »
Dobry den,

Jelikoz se mi trochu pokazil ubuntu - ani nevim jak - chci ho znovu preinstalovat a dat mu defaultni nastaveni... ale pritom nechci formatovat disk ani ztratit zkompilovane programy.

Jak mam na to jit? diky
« Poslední změna: 14 Prosince 2007, 15:12:30 od Anna Taliánová »
3D, Ubuntu, linux, macos,windows, python, QT, Pyside.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: Preinstalovani ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 14 Prosince 2007, 11:00:18 »
Určitě se to tu řešilo... já bych volil zálohu dat a formát. A nebo z liveCD odmažte to co potřebujete a pak nainstalujte na ten oddíl, tím se vyhnete formátování, ale je to jen kosmetická klička.
« Poslední změna: 14 Prosince 2007, 15:14:10 od Anna Taliánová »
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

moner

• Aktivní člen
  • *
    • Můj Blog
« Odpověď #2 kdy: 14 Prosince 2007, 11:23:14 »
Určitě se to tu řešilo... já bych volil zálohu dat a formát. A nebo z liveCD odmažte to co potřebujete a pak nainstalujte na ten oddíl, tím se vyhnete formátování, ale je to jen kosmetická klička.

Myslite prekopirovani souboru z CD na disk? Popripade prosim o konkretni postup kosmetickou upravou, diky. :)
« Poslední změna: 14 Prosince 2007, 15:13:16 od Anna Taliánová »
3D, Ubuntu, linux, macos,windows, python, QT, Pyside.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 14 Prosince 2007, 11:59:58 »

Myslite prekopirovani souboru z CD na disk? Popripade prosim o konkretni postup kosmetickou upravou, diky. :)
No zálohujte si někam svoje data.... tj. programujete a máte zdrojáky na disku tak si to vypálíte. Poté najedete livecd a sformátujete HDD (podle mě nejlepší volba). Nebo jen smažete ručně data z disku, aby jste nemusel formátovat a nainstalujete. Nic složitého...
« Poslední změna: 14 Prosince 2007, 15:13:49 od Anna Taliánová »
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.