Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Systém se už sám neodhlašuje, ale je tu zase jiny problem  (Přečteno 4010 krát)

Zdeněk Havlík

• Návštěvník
    • Vozembouch Wing
Ahoj, po nabootování se v pohode prihlasim, ale treba po 1min, nebo i jinem case se sam odhlasi. Zcerna obrazovka a naskoci znova prihlasovaci okno. Nevite v cem by mohl byt problem? S zadnym nastavenim jsem si nehral ani s X, to mi funguje (fungovalo) dobre. Mam system Ubuntu 7.10 GG 64bit. Dik za radu. Kdyztak sem pak jeste hodim log, ale nevim jaky :)

jeste jsem zapomnel dodat, ze to dela jak v GNOME, tak i v KDE a Xfce
« Poslední změna: 16 Prosince 2007, 11:55:07 od Zdeněk Havlík »

Zdeněk Havlík

• Návštěvník
    • Vozembouch Wing
Re: Systém se sám odhlašuje
« Odpověď #1 kdy: 16 Prosince 2007, 11:54:18 »
Tak problem byl asi v compiz fusion, chtel jsem naistalovat compiz podle http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=16232.0, odinstaloval jsem "stary" compiz, ale novy uz nesel zkompilovat a od te doby to zacalo. Kdyz jsem se vratil k tomu ze synaptic tak to prestalo. Pak jsem to zkusil znova a to uz se podarilo, ale s tim rozdilem, ze gnome se spustil, ale s bilou obrazovkou. Reseni jsem nenasel, tak jsem zase na starem, ale v tom stale padaji ramy oken (emerald) ==> ted me napadla otazka, budu mit nekdy system takovy, ze on mi bude pomahat pri praci? Nebo ho budu muset stale "podepirat" aby neupad :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.