Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Linux Mint inspired  (Přečteno 17661 krát)

impact

• Aktivní člen
  • *
Re: Linux Mint inspired
« Odpověď #25 kdy: 19 Ledna 2008, 22:09:33 »
Také jsem pro to, aby Gnomisté prohlédli, že Amarok je neporovnatelně lepší. A vůbec by bylo super, kdyby se Ubuntu přeorientoval na KDE, to se ale asi nestane. Když jsem se s pár lidma bavil o linuxu, tak častá reakce je "Gnome totálně zapsalo, na KDE nemá". Nekamenujte mě, ale KDE aplikace jsou téměř vždy lepší.

Tím, čím je pro KDE Amarok, je pro Gnome Exaile. Osobně mi Exaile přijde jako nejlepší přehrávač.

Duffy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #26 kdy: 19 Ledna 2008, 22:24:10 »
Také jsem pro to, aby Gnomisté prohlédli, že Amarok je neporovnatelně lepší. A vůbec by bylo super, kdyby se Ubuntu přeorientoval na KDE, to se ale asi nestane. Když jsem se s pár lidma bavil o linuxu, tak častá reakce je "Gnome totálně zapsalo, na KDE nemá". Nekamenujte mě, ale KDE aplikace jsou téměř vždy lepší.

Tím, čím je pro KDE Amarok, je pro Gnome Exaile. Osobně mi Exaile přijde jako nejlepší přehrávač.
Myslím že Exaile stále ještě nemá tolik funkcí jako Amarok a vzhledově mi připadá opravdu slabší a méně přehledný. Uznávám ovšem že je lepší než Rhytmbox.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

nodrive

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 19 Ledna 2008, 23:50:57 »
První den, co začnou mísit GTK a QT aplikace, měním distribuci...  ;)
To je takový problém si Amarok doinstalovat?

Duffy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #28 kdy: 19 Ledna 2008, 23:54:17 »

Tak není problém si doinstalovat nic, ale proč mít v základní instalaci "méněcennou" aplikaci, když existuje opravdou výborná QT náhrada, jménem Amarok?
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #29 kdy: 19 Ledna 2008, 23:55:20 »

Tak není problém si doinstalovat nic, ale proč mít v základní instalaci "méněcennou" aplikaci, když existuje opravdou výborná QT náhrada, jménem Amarok?
Možná pro ty dvě písmenka ;).

nodrive

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #30 kdy: 19 Ledna 2008, 23:56:12 »
Protože jsem si vybral GNOME, tak proč by mi teď měli nutit QT? ;)

nodrive

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: 20 Ledna 2008, 00:00:45 »
Když někdo bude instalovat na klíčenku, pak bude mít ohromnou radost z QT knihoven...
A pak jsou taky slabší PC, s malou pamětí...
« Poslední změna: 20 Ledna 2008, 00:03:15 od nodrive »

Duffy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #32 kdy: 20 Ledna 2008, 00:13:26 »
Jelikož si myslim že stejně každý GNOMař si časem QT knihovny kvůli nečemu nainstaluje, tak proč mu je nedat už na LiveCD.

nodrive

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #33 kdy: 20 Ledna 2008, 00:19:22 »
Zklamu Vás, myslíte si špatně. ;D
Nevadí mi KDE aplikace, dřív jsem měl v systému KTorrent, Konsoli, K3b, Ksnapshot. Ale už je nepotřebuji.
Stejně tak jsem do KDE netahal GTK aplikace.
A jak jsem psal, kdo je chce nebo potřebuje, ten si je doinstaluje...

puba

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #34 kdy: 20 Ledna 2008, 13:43:00 »
Ale Mint je prece o nejakem vyberu toho nejlepsiho a to nektere aplikace z KDE opravdu jsou. A ze si je muze nainstalovat..., tak si to muze i odinstalovat, ne? Me je Mint velice sympaticky.
HP Pavilion dv2058ea (Intel Core Duo 1,66GHz, 2GB RAM, Geforce 7200 Go - 256MB, WD-120 GB sata, WiFi, Bluetooth, ctecka 5in1 ), Ubuntu HH 8.04

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #35 kdy: 20 Ledna 2008, 13:45:31 »
Me je Mint velice sympaticky.
Tak ho používej ;). Mint je Mint a Ubuntu je Ubuntu a Ubuntu to prostě má zařízeno takhle... GNU/Linux je o svobodné volbě, tak používej to, co ti vyhovuje nejvíce ;).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.