Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problem s instalaci ATI ovladacu pro ATI Radeon 9600 [vyřešeno]  (Přečteno 6273 krát)

Sheriff

• Návštěvník
dobry den sem v Linuxu zacatecnik a potreboval bych nainstalovat ATI ovladace (mam Radeon 9600) protoze kdyz zapnu 3d akceleraci a restartuju PC, tak mi Linux nabehne v low-graphic modu a nastavi se mi tam uplne jina graficka karta a kdyz nastavim zpatky graf. kartu ati radeon, tak se zase vypne ta 3d akcelerace tak sem zkusil stahnoout ovladace ATI ale nejdou mi nainstalovat - objevi se mi ze nemuze otevrit soubor kvuli nakymu kodovani znaku mam tam moznost zkouset davat jiny kodovani, ale zadny nejde mam Ubuntu 7.10 64bit pise mi to at zkontroluju jestli jsem se nesnazil otevrit binarni soubor pls poradte jak to mam nainstalovat ma to priponu .run
« Poslední změna: 14 Ledna 2008, 18:10:46 od Anna Taliánová »

Sheriff

• Návštěvník
Re: problem s instalaci ATi ovladacu
« Odpověď #1 kdy: 25 Prosince 2007, 13:08:24 »
tak ty ovladace uz se mi tam podarilo dat a bezej v poho, ale porad mam problem s tou 3d akceleraci ze kdyz ji zapnu a restartuju tak mi to nabehne do toho low graphic modu a pise mi to tam, ze to nemohlo detekovat moji graf. kartu a hodi mi to tam nakou jinou tak tam hodim zpet ATI radeon a bezi to v poho ale vypne se ta 3d akcelerace :(
« Poslední změna: 14 Ledna 2008, 18:10:11 od Anna Taliánová »

atractor

• Návštěvník
Re: problem s instalaci ATI ovladacu pro ATI Radeon 9600 [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 14 Srpna 2010, 22:32:50 »
ako si tam dal tie ovládače?

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: problem s instalaci ATI ovladacu pro ATI Radeon 9600 [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 15 Srpna 2010, 00:09:55 »
:D:D:D:D...tri roky stary prispevok....zomreeem...na to ti uz asi neopdpovie...
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.