Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Start aplikaci v KDE  (Přečteno 2893 krát)

wikan

• Návštěvník
Start aplikaci v KDE
« kdy: 10 Června 2006, 18:08:24 »
Mam Kubuntu 6.06 a pri startu aplikaci v KDE se mi casto stava, ze na obrazovce poskakuje busy ikona, na panelu se u spoustene aplikace otaceji presypaci hodiny. Presto nedojde ke spusteni aplikace. Pokud to zkusim znova protom co se ikona uklidni, tak uz se aplikace vetsinou spustit bez problemu.
S tim asi taky souvisi, ze pokud v nastaveni systemu kliknu na tlacitko Administratorsky rezim, tak zmizi vsechny ovladaci prvky, ale system se nezepta na heslo, aby mohl dal pokracovat.
Zkusel jsem uz nekolik distribuci, ale co si tak pamatuju, tak tohle se mi alespon obcas stavalo u vsech.
Nevite co s tim?

neurol23

• Návštěvník
Start aplikaci v KDE
« Odpověď #1 kdy: 12 Června 2006, 21:51:32 »
busy ikona poskakuje maximalne po dobu nastavenou v Nastavení systému -> Panel -> Odezva při spouštění aplikací -> Časový limit indikace spouštění.
pokud se aplikace do te doby nespusti, ikona se uklidni, i kdyz spousteni aplikace neustale probiha. proto je lepsi tenhle limit nastavit na vetsi hodnotu

to se zmiznutim ovladacich prvku se mi obcas stava taky. pomuze odhlasit se a znova prihlasit

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Start aplikaci v KDE
« Odpověď #2 kdy: 13 Června 2006, 08:31:41 »
To že se v KDE někdy nespustí aplikace na poprvé se mi děje také a děje se mi to co pamatuji. Nevím jestli je to nějaký bug nebo co, ale táhne se to už pěkných pár verzí.
Kubuntu forever :-)

wikan

• Návštěvník
Start aplikaci v KDE
« Odpověď #3 kdy: 13 Června 2006, 14:45:08 »
No to je ale teda lehce trapny :-(

Newkiller

• Host
Start aplikaci v KDE
« Odpověď #4 kdy: 16 Června 2006, 16:38:13 »
mno a co tak spustit tu aplikaci z konzole a podívat se,jestli nepíše nějaký error? .)

wikan

• Návštěvník
Start aplikaci v KDE
« Odpověď #5 kdy: 16 Června 2006, 21:09:02 »
To neni zas tak dobry napad, protoze to nedela zadna konkretni aplikace a ani se to nedeje vzdy. Desetkrat se to muze spustit hned v poradku, ale po jedenacty to proste nejde.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.