Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: tiskárna tiskne úplně jinej dokument  (Přečteno 3999 krát)

ing. Roubátko

• Host
tiskárna tiskne úplně jinej dokument
« kdy: 20 Ledna 2008, 17:31:56 »
no supr, tak jsem si chtěl vytisknout ten papír k ISICu, a ono mi to tisklo nějakej úplně jinej, ségřinej, dokument..nechápu..zkoušel jsem i tiskárnu odstranit a znova přidat, nic...HP laser jet 1100.

Pavol XV

• Aktivní člen
  • *
    • http://zaweli.yw.sk/
Re: tiskárna tiskne úplně jinej dokument
« Odpověď #1 kdy: 20 Ledna 2008, 20:19:39 »
no ono to moze byt aj tym ze ta tvoja segra nechala si tlacit svoj dokument a bud ho nevytllacila alebo ho pridala tisknut dvakrat. Aked si si dal tlacit svoj tak ono si pameta poradie a preto ti to zacalo tlacit ten segrin subor potom by mal nasledovat tvoj. Neviem ti momentalne povedat kde to presne najdes v menu lebo nemam pripojenu tlaciaren ale da sa to spravovat tym ze to bud presuvas alebo rovno vymazes z poradia tlace.
« Poslední změna: 21 Ledna 2008, 08:54:15 od Pavol XV »
\\_|_/ Pavol XV <O>   U804-64b (Ubuntu8.04-64bit)

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #2 kdy: 20 Ledna 2008, 20:35:32 »
To je docela jako z Akt X :) Tiskarna si fakt nemuze sahnout na disk pro jiny soubor a ten vytisknout, priklanim se k nazoru Pavola XV.

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #3 kdy: 20 Ledna 2008, 20:42:56 »
už jsem nečekal odpověď:-)
když dám tisk, tak u hodin (taky se to v linuxu nazývá systray?:-) ) se mi objeví ikona s úlohama. když mi to tisklo blbost poprvý, tak jsem tu úlohu smazal takže úloha nebyla žádná- a i tak to pořád tiskne blbosti..takhle mi to vytisklo 2 jiný dokumenty, pak už jsem na to kašlal...že bych to prostě nechal dojet ať se to "vyřádí" na jednom papíře a pak se uvidí?

tomato

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 20 Ledna 2008, 20:50:17 »
myslim ze vetsinu tiskaren staci jen proste vypnout (mozna odpojit od elektriny) a chvili nechat.. celou frontu zapomene.. a pak to zkus znova..

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #5 kdy: 21 Ledna 2008, 13:39:06 »
včera mi sem nešlo odpovědět už >:(
tomato: tak jednoduchý to nebylo :-[
« Poslední změna: 23 Ledna 2008, 01:10:33 od Anna Taliánová »

menganito

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 21 Ledna 2008, 16:49:23 »
Pri hodinách sa ti objaví taká taá ikona tlačiarne stačí pravokliknúť > otvoriť > vymaž celý rad (ale neviem či atm nebudú len jobs jedného užívateľa)
tomato: to by asi nefungovalo, to poradie úloh si uchováva PC, nie tlačiareň.

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #7 kdy: 21 Ledna 2008, 18:19:14 »
Pri hodinách sa ti objaví taká taá ikona tlačiarne stačí pravokliknúť > otvoriť > vymaž celý rad (ale neviem či atm nebudú len jobs jedného užívateľa)
tomato: to by asi nefungovalo, to poradie úloh si uchováva PC, nie tlačiareň.
to jsem udělal, bez výsledku...teď už stejně nejsem doma ale na koleji v Plzni, tak si holt ten papír na isic seženu tady..
« Poslední změna: 23 Ledna 2008, 01:09:53 od Anna Taliánová »

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #8 kdy: 21 Ledna 2008, 18:42:00 »
Nebyl přihlášený ještě další uživatel na tom PC? Systém by pak mohl synchronizovat obě dvě tiskové fronty(bug?).
No ale je to zajímavý problém. ;)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #9 kdy: 21 Ledna 2008, 19:13:31 »
To se mi stávalo u buď HP LaserJet 6L nebo HP LaserJet 1200 (už si to nepamatuji) - tiskárna si "zapamatovala" jeden dokument a tiskla ho pořád... Stačilo ale restartovat PC a vypojit na chvíli tiskárnu ze zásuvky a už byl klid. Tehdy to ale vlastně byl ještě Windows...

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #10 kdy: 22 Ledna 2008, 23:31:57 »
Nebyl přihlášený ještě další uživatel na tom PC? Systém by pak mohl synchronizovat obě dvě tiskové fronty(bug?).
No ale je to zajímavý problém. ;)
jen jeden uživatel tam je celkem registrovanej..
To se mi stávalo u buď HP LaserJet 6L nebo HP LaserJet 1200 (už si to nepamatuji) - tiskárna si "zapamatovala" jeden dokument a tiskla ho pořád... Stačilo ale restartovat PC a vypojit na chvíli tiskárnu ze zásuvky a už byl klid. Tehdy to ale vlastně byl ještě Windows...
restart byl provedenej hodněkrát (sestra taky říkala že jí to takhle blbne) a vypojování ze zásuvky..no nevím, vypínáme prodlužovák to má asi stejnej účinek:-) prostě- nevím ???
« Poslední změna: 23 Ledna 2008, 01:11:02 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.