Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Větší počet záležitostí - Compiz, Amarok, EasyTAG  (Přečteno 2332 krát)

annatar

• Návštěvník
Pro tentokrát bych měl více dotazů, protože jsem si řekl, že když už Vás tu obtěžovat blbostmi, tak je alespoň sesumíruji.
1) Stahnul jsem si EasyTAG 2.1.21 a nějak se mi začal bít s Compizem, vzhledem k tomu, že jsem nevygooglil nic, obracím se s dotazem na Vás. V čem je problém? Kurzor miši kliká jinam, než ukazuje, jinak program funguje, ale kurzor je prostě mimo... Nevím jak více upřesnit. Tak kdyby měl někdo podobný problém...
2) Dlouho jsem bádal a hledal, a počítám, že řešení bude naprosto jednoduché, ale dá se přes Amarok spravovat Id3 Tagy? Nenašel jsem žádný plug in..
3) A za třetí, u některých MP3 a WMA mi chrčí zvuk, u jiných ne... A to i v jakémkoli přehrávači... Nevím, není to rozhodně kvalitou grabování... Tak nevím... Kodeky jsem stahoval dle návodu na wiki.
Děkuji všem za ochotu.
« Poslední změna: 28 Ledna 2008, 22:51:06 od Anna Taliánová »
Acer Aspire 3022 WLMi 2800 Sempron 512 RAM 64 Ati Mobility 60 GB Ubuntu 7.10

Marvn

• Stálý člen
  • **
  • Take it easy :)
Re: Větší počet záležitostí... Compiz, Amarok, EasyTAG
« Odpověď #1 kdy: 28 Ledna 2008, 13:12:11 »
2. jj, prave tlacitko na song  -> Upravit informace o skladbe ... ale je to pomale
3. pokud je spatny zvuk v jakemkoliv prehravaci, pak bude zrejme chyba v prehravanem souboru
Arch Linux x64 (KDE) | KISS  :-*
"Ignorance isn't stupidity, but choosing to remain ignorant is."

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
« Odpověď #2 kdy: 28 Ledna 2008, 16:00:59 »
ad 3. me pomohlo stahnout hlasitost zvuku v systemu (ikona na hlavnim panelu) a pokles hlasitosti vyredukovat zesilenim reproduktoru... kdyz byl systemovej zvuk naplno, taky mi to neprijemne chrcelo... ted je to lepsi

henrichg

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28 Ledna 2008, 21:10:40 »
1. Ten z repozitarov (2.1.2) Ti nestaci? Mne v compize ide bez problemov.
Ubuntu 11.04 + Gnome Shell z Gnome 3 PPA ;-)

annatar

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 28 Ledna 2008, 22:37:01 »
Děkuji všem, problém jedna vyřešen tudíž odpadá i dvojka... Ale jak se vyřešil netuším. Nerestartoval jsem, na nic jsem nešahl, jen jsem zapnul a vypnul compiz  ;D Ale tak co? Hlavně, že to funguje...
Acer Aspire 3022 WLMi 2800 Sempron 512 RAM 64 Ati Mobility 60 GB Ubuntu 7.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.