Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak zrušit načítání digiKamu po zasunutí USB klíčenky  (Přečteno 1899 krát)

Martin

• Návštěvník
    • Marmej`s blog
Kdysi jsem si, já pako, nastavil při připojení digitálního fotoaparátu automatické načtení aplikace digiKam a nyní mne to docela dost otravuje při připojení jakékoliv USB klíčenky, protože se vždy dokola znovu načítají všechny obrázky v portable aplikacích, které tam mám.
 Snažil jsem se najít, kde se dá toto nastavení dá v mém Kubuntu zrušit, ale marně. Může mi někdo poradit? Díky moc.
Pokusit se nebát a snažit se nekrást...

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
Re: Jak zrušit načítání digiKamu po zasunutí USB klíčenky
« Odpověď #1 kdy: 28 Ledna 2008, 22:29:01 »
mam pocit ze se to da zmenit po kliknuti pravym tlacitkem prave na onen pripojeny flash disk. ale nemuzu to ted vyzkouset, nemam po ruce zadnou flash...

spynfo

• Stálý člen
  • **
    • picasa: konicky a relax
« Odpověď #2 kdy: 30 Ledna 2008, 17:01:59 »
kliknes pravym na klic, otevrit s, jiny, napises (treba konqueror), a dole potvrdis =odkliknes asociaci s timto programem, ok. odted uz vzdycky ti klic bude otevirat predvoleny program.
Muj nekonecny obdiv vsem, kdo pisou v shellu :-)
Compaq Presario CQ57 AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics × 2

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 30 Ledna 2008, 17:09:48 »
System=>Nastaveni=>vymenna zarizeni a media ... tam si vyberes vse - od otevirani v prehravacich, pres otevreni v nautilu az po zakazani cehokoliv ;)
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.