znie to zaujimavo, ale je to desivo nesikovne. Ja by som skor potreboval nejaku konkretnu aplikaciu - tv time funguje krasne, len nenahrava! predchadzajuci napad skvely, ale preco robit jednoduche veci tak strasne zlozito? to je sice skvele, ze je ubuntu system "pro lidi", ale porovnanie s xp v tomto ohlade vychadza pre linux nelichotivo... nechcem si radsej predstavovat co by som musel podstupit aby som naprogramoval prebudenie pocitaca z hibernacie, naladenie prislusneho kanalu (a spravnej zvukovej normy), spustenie nahravania, jeho ukoncenie a uvedenie pocitaca do hibernacie... v xp to zvladnem bez hlbsich znalosti systemu - ten zapis by som nevymyslel do smrti. Proste chcem pozerat a nahravat tv programy bez nutnosti studovat informatiku! Preco nie je mozne nainstalovat Freevo a mnohe dalsie aplikacie (urcite to ma jednoduchy dovod, ale mne to proste nie je jasne...)? Preco nefunguje xawtv a zapping tv viewer? (a nevypisuje to ani chybove hlasenia o ktore by som sa mohol podelit - xawtv ani nenabehne a zapping sa pri snahe nastavovat vypne) mythTV by bol mozno fajn, ale po uplynulych dvoch veceroch ked "mythtv could not connect to database" alebo co to bolo uz o nom nechcem ani pocut. (problem je samozrejme vo mne, ale zacinam mat rad chlapcov z Redmondu...) Pre mna intuitivnost v pouzivani ubuntu konci pri tych najelementarnejsich ukonoch - open office, pocuvanie hudby, icq...