Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Drivers... Edimax EW- 7801  (Přečteno 4749 krát)

pazout666

• Návštěvník
Drivers... Edimax EW- 7801
« kdy: 30 Ledna 2008, 19:13:09 »
Dobry den , ma takovy dotaz,
   Stahnul jsem si do kubuntu drivery pro tuto sitovku ve formatu *.tar, ale nevim jaktam ty drivery nainstalovat. diky.. vsude sem hledal, ale nepochopil  ;)

gargy2002

• Host
Re: Drivers... Edimax EW- 7801
« Odpověď #1 kdy: 31 Ledna 2008, 02:05:33 »
   Stahnul jsem si do kubuntu drivery pro tuto sitovku ve formatu *.tar, ale nevim jaktam ty drivery nainstalovat. diky.. vsude sem hledal, ale nepochopil  ;)
Pokud to je .tar, tak rozbalit, sudo tar xvjf /cesta/soubor.tar.bz2 a tam uz potom bude nekde readme.txt coz je vetsinou navod. Kazdopadne tam bude textak a pokud si nebudete vedet rady, hodte to sem..

pazout666

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 31 Ledna 2008, 10:37:18 »
Pokud to je .tar, tak rozbalit, sudo tar xvjf /cesta/soubor.tar.bz2 a tam uz potom bude nekde readme.txt coz je vetsinou navod. Kazdopadne tam bude textak a pokud si nebudete vedet rady, hodte to sem..
takze to mam jako udelat nejak pres terminal??... moc se v tom nevyznam... teprve zacinam ??? ???

gargy2002

• Host
« Odpověď #3 kdy: 31 Ledna 2008, 14:07:16 »
takze to mam jako udelat nejak pres terminal??... moc se v tom nevyznam... teprve zacinam ??? ???
To uz je zivot, jinak to udelat nejde, kdyz to je v .tar formatu. Zkuste najit neco v .deb balicku kterej nainstalovat jde, jinak budete muset pouzit terminal, bohuzel.. :)
Ono to je pouze tukani do klavesnice PRESNE podle instrukci, coz by nemelo byt slozite, takze se toho nebojte, sam jsem taky drive musel resit instalaci pres terminal a byl krapet nejistej, ale nic sloziteho to neni, pouze se musi delat presne to, co je v navodu..

pazout666

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 31 Ledna 2008, 17:44:19 »
To uz je zivot, jinak to udelat nejde, kdyz to je v .tar formatu. Zkuste najit neco v .deb balicku kterej nainstalovat jde, jinak budete muset pouzit terminal, bohuzel.. :)
Ono to je pouze tukani do klavesnice PRESNE podle instrukci, coz by nemelo byt slozite, takze se toho nebojte, sam jsem taky drive musel resit instalaci pres terminal a byl krapet nejistej, ale nic sloziteho to neni, pouze se musi delat presne to, co je v navodu..
Nejak jsem nepochopil, jak to zapisovat do toho terminalu... nemohl by mi sem nekdo napsat navod jak to tam postupne psat??.. diky.... jo a ten soubor je ve formatu *.tar.gz

gargy2002

• Host
« Odpověď #5 kdy: 01 Února 2008, 22:18:39 »
http://wiki.ubuntu.cz/Pokro%C4%8Dil%C3%A1_spr%C3%A1va_softwaru
Tady je napsane, jak se to ma delat, takze uz zbyva jenom dopsat aktualni nazvy baliku atd...
http://wiki.ubuntu.cz/Instalace_program%C5%AF/Zdrojov%C3%A9_k%C3%B3dy
Good luck.. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.