Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jeden počítač pro dva lidi?  (Přečteno 2983 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Jeden počítač pro dva lidi?
« kdy: 31 Ledna 2008, 11:24:52 »
Jedno PC, dva monitory, dvě klávesnice, dvě myši, dva lidi najednou například browsí na netu.
Kiosek pro dva s jedním PC.
Řešil to někdo? Já před lety pro starý OS...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

nettezzaumana

• Host
Re: Jeden počítač pro dva lidi?
« Odpověď #1 kdy: 31 Ledna 2008, 11:27:18 »
jiste, v linuxu docela bezna vec. akorat to chce nastavit spravne Xka. Tzn., pro screen 0.0 a 1.0 musis nadefinovat spravne dle pripojeni periferie.

compaq

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 31 Ledna 2008, 11:47:51 »
Nejde mi přihlásit se jako jiný uživatel ani v okně, Prý špatně nastavený X server. Co kde nastavit?
Uživatelé mi stačí dva host1 a host2.

Kde nastavím, aby druhý uživatel používal druhou klávesnici a druhou myš?

Díky.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #3 kdy: 31 Ledna 2008, 11:58:02 »
sorry. na takto polozenou otazku a vzhledem ke Tve evidentni znalosti Linuxu lze odvetit jedine >> nemas sanci, mas-li ale dostatek nezdrave sebeduvery::
UTFG!

zdravi ntz

ps. i moje kocka, kdyz si precte xorg.conf, tak je ji jasne (alespon ramcove), co se v nem dela a ze mysi se tam nemysli, to co bezne lovi..
« Poslední změna: 31 Ledna 2008, 12:00:49 od nettezzaumana »

Beetljuice

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 31 Ledna 2008, 12:17:36 »
Stačí trochu hledat ;)
Aj dont spíík ííngliš :)

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #5 kdy: 31 Ledna 2008, 17:15:20 »
nettezzaumana: nemozem citat tvoje prispevky takehoto znenia. Keby mal na to znalosti, aby to spravil, tak sa nepyta na fore. A ty ak mu nevies (nechces) pomoct tak si radsej odpusti prispevky typu UTFG!
NO RE!

compaq

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 31 Ledna 2008, 17:19:20 »
nettezzaumana: nemozem citat tvoje prispevky takehoto znenia. Keby mal na to znalosti, aby to spravil, tak sa nepyta na fore. A ty ak mu nevies (nechces) pomoct tak si radsej odpusti prispevky typu UTFG!
NO RE!
Díky, ale jsem v pohodě a už jsem si na nettezzaumana dávno zvykl. Řekl bych skoro, že kdyby tu nebyl, musel bych si ho vymyslet... a navíc někdy není daleko od pravdy...
:-)

ady709

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 31 Ledna 2008, 17:29:49 »
wow, to by byla dobrá frajeřinka...Ale jak sem tak četl ty odkazy od Beetljuice tak mě taky pomalu přechází chuť. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.