Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Karma  (Přečteno 6274 krát)

Bosf

• Aktivní člen
  • *
  • [ZDE SI PŘEDSTAVTE AVATAR]
Možná už je to tu déle a někdy to tu bylo ale nebylo lepší applaud a smite? než potlesk a pískot? Já když se mi něco líbí tak pískám a to je poněkud zavádějící.
« Poslední změna: 02 Února 2008, 17:50:23 od Anna Taliánová »
windowsácke aplikácie z overených repozitárov?

anicka

• Host
Re: Karma
« Odpověď #1 kdy: 02 Února 2008, 17:54:17 »
Změna názvy pro karmu z [applaud] a [smite] na [potlesk] a [pískot] byla na fóru řešena tady.

qUAKER

• Host
« Odpověď #2 kdy: 02 Února 2008, 20:05:14 »
dobré by bylo kdyby byla v "editaci profilu" nějaká položka "Zobrazit historii karmy" a to by ukazovalo, od koho uživatel dostal applaud, od koho smite atd.

Pavel Půlpán

« Odpověď #3 kdy: 02 Února 2008, 20:19:37 »
dobré by bylo kdyby byla v "editaci profilu" nějaká položka "Zobrazit historii karmy" a to by ukazovalo, od koho uživatel dostal applaud, od koho smite atd.

To se mi nezdá jako dobrej nápad... mělo by to zůstat anonymní. 8)

anicka

• Host
« Odpověď #4 kdy: 02 Února 2008, 21:03:01 »
Myslím si, že karma a její vývoj by měl být anonymní.

Vědět přímo, od koho osobně mám + anebo - je dvojsečná zbraň ... na druhou stranu je do určité míry karma relativní skutečností a může se velice rychle měnit ...

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #5 kdy: 02 Února 2008, 21:18:45 »
Pokud hodláte diskutovat o vylepšeních fóra, tak by bylo vhdné zjistit si, jestli takové věci jdou zařídit (a tím myslím pomocí rozšíření pro SMF ne, že by se to muselo napsat) - diskutovat tu o něčem nemožném je celkem zbytečné...

Miro Hrončok

« Odpověď #6 kdy: 02 Února 2008, 23:56:53 »
SMF neznám, ale se zkušenostmi s phpBB vím, že nemožné není nic, co dokáže PHP. A tohle dokáže, tzn. ne nemožné, ale pracné, což dnes je skoro to samé, že?
« Poslední změna: 02 Února 2008, 23:58:54 od Anna Taliánová »

qUAKER

• Host
« Odpověď #7 kdy: 06 Února 2008, 13:41:59 »

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #8 kdy: 06 Února 2008, 14:22:02 »
Osobně bych karmu zcela zrušil, myslím, že bychom zde potom četli objektivnější názory.

Možná bych umožnil uživatelům, aby se mohli sami označit například jako

začátečník
uživatel
expert
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

pancho.villa

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 22 Února 2008, 16:38:54 »
nebylo by spatny kdyby se kazdej moh podivat za kterej prispevek karmu dostal
« Poslední změna: 23 Února 2008, 22:12:35 od Anna Taliánová »
pouzivam  Debian Sid
                               http://my.opera.com/ppancho.villa/albums/
                               http://www.last.fm/user/ppancho/

premet

• Host
« Odpověď #10 kdy: 22 Února 2008, 17:16:24 »
Myslím, že by nebylo dobré třeba vedět od koho a za co sem karmu dostal nebo mi byla ubrána. Mnozí by to jistě třeba pak opláceli nebo by se zde mohli dít jiné věci  :). Takhle anonymní je to určitě lepší.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #11 kdy: 22 Února 2008, 23:28:14 »
Celá karma je o ničem... co má označovat vůbec.... udělám si 40 dalších nicků a nasekám si jí tak vysoko a co to lidem řekne vůbec nic... odpovědi, rady, šíření, přístup k celé věci.... nějaká karma... OMG
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

člověk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #12 kdy: 23 Února 2008, 11:12:33 »
Nevím jestli je to karmou nebo lidmi kteří se tu pohybují, ale když srovnám toto fórum s jiným které karmu nemá např. zahrada.cz, zdá se mi být tohle fórum na vyšší úrovni. Nenašel jsem tu hrubé výrazy a urážky, proto si myslím že karma nějaký význam má.
Přesto bych řekl že výše uvedený návrh pana pancho.villa stojí za zamyšlení.

Pavel Půlpán

« Odpověď #13 kdy: 23 Února 2008, 12:33:19 »
Nechme karmu karmou a začněme se zabývat důležitějšími věcmi. Svůj názor jsem k tomuto řekl a nebudu ho nijak rozšiřovat. Dělím věci na důležité a nedůležité jako je černá a bíla a nebudu to měnit. 8)

sirkubador

• Aktivní člen
  • *
    • http://minastir.ic.cz
« Odpověď #14 kdy: 24 Února 2008, 23:09:31 »
Byl bych pro zrušení celé karmy. Jednak je snadno zneužitelná (a, z jakéhokoliv důvodu, zneužívaná), jednak není směrodatná do té míry, aby stálo za to se s ní vůbec zabývat. Přece jenom když se budu dívat na karmu při rozhodování, zda je lepší řešení A, které nabízí právě přišedší geek (o kterém nevím) s karmou 0, nebo B, které nabízí jakýsi sváteční uživatel ubuntu, který sem tam přispějě povedeným vtípkem do obecné diskuse, za to s karmou > 10...

Nevím, nevím... Přijde mi to spíš jenom jako jakýsi druh "módy"
« Poslední změna: 25 Února 2008, 16:23:31 od sirkubador »
"A simple, lightweight linux distribution" (64-bit)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #15 kdy: 25 Února 2008, 08:14:12 »
Jsem taky pro zrušení karmy.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.