a zobraziť strom wiki by nešlo? ja viem, že asi nie, ale skutočne je niekedy tá kategorizácia hodne obskurná. a za rodiča stačí dať tú stránku, ktorá na novú stránku odkazuje primárne.
Tak to ti řeknu přesně, nešlo. Strom je totiž acyklická struktura. Což wiki není. Dal by se vytvořit leda orientovaný cyklický graf, ale ten byste určitě nechtěli vidět, natož v něm hledat, věřte mi

Rodičové jsou pofidérní (co odkazuje primárně na Terminál?) a musí se dělat ručně. Šlo by to udělat u jistých specifických oblastí, jako že všechny hry budou mít odkaz na stránku Hry jako rodiče. Bohužel na to chybí rozumná polo-automatizovaná infrastruktura. Nemám přístup ke serveru kde jede wiki, takže nemůžu definovat žádná vlastní makra ani podobné věci (a ne že bych na to měl moc času). V samotné moinmoin je podpora takovýchto věcí na dost nízké úrovni. Nejsou prostě nástroje. Dá se to psát ručně, tak jako teď píšeme hlavičku každé stránky (odkazy Wiki - Překládané návody - Originál apod). Což je nejhorší věc, která se dá udělat, protože v případě změny grafiky/layoutu/textů je nutné ručně opravit každou stránku. Což je gameover. Na to už jsme párkrát narazili, proto taky spousta stránek má starej vzhled vrchního rámečku, obsahu, atd atd. Mrzí mě, že už vůbec hlavičky stránek řešíme tímto (dámy prominou) dementním způsobem, natož abychom si tam ještě něco přidávali (rodiče).

Pokud se nemýlím, tak ani taková wikipedie nemá žádné rodiče. Pravda, mají lepší vyhledávání.
Speciální indexy stránek je možné najít na
http://wiki.ubuntu.cz/SiteNavigationjj souhlasim s vetsinou system vyhledavani pres wiki je dost chatrny... hledat pres nazvy strynek jsem uz dadvno vzdal a uz rovnou zadavam full textove vyhledavani...
Dokud tam bylo 20 návodů, tak to bylo přehledné. Za množství informací se platí, například několikaúrovňovými kategoriemi článků. Tyto rozdělení jsou ale jenom orientační, ve většině systémů hledáte defaultně fulltextem. To je přece naprosto normální.