Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Restart / reinstalacia Wine  (Přečteno 2640 krát)

Blackshadow

• Návštěvník
Restart / reinstalacia Wine
« kdy: 04 Února 2008, 15:07:51 »
Zdravim,ako viem reinstalovat / resetovat / obnovit Wine??
prestali mi fachat nejake veci a mam tam vela uz zbytocnosti, a chcel by som vsetko vyhodit a dat odznova. je to mozne?

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
Re: Restart / reinstalacia Wine
« Odpověď #1 kdy: 04 Února 2008, 15:43:29 »
no uplne odeberes wine pres 'sudo apt-get remove wine', pak bych jeste mrknul, jestli neco nezbylo v /home/tvuj_login/.wine, popripade bych rucne smazal cely .wine a pak opet nainstalovat pres 'sudo apt-get install wine'. to by melo stacit.
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

Blackshadow

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Února 2008, 15:52:38 »
mam linux mint (na zaklade ubuntu) a bolo tam aj wine-doors.. to dufam tiez pojde doinstalovat :)

qUAKER

• Host
« Odpověď #3 kdy: 04 Února 2008, 16:00:28 »
pokud chces jen opravit existujici .wine tak proved prikaz
"wineprefixcreate"

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 04 Února 2008, 16:09:19 »
wine-doors - na domovske strance vidim primo balicek pro ubuntu: http://www.wine-doors.org/releases/wine-doors_0.1.2_all.deb
v default repozitarich na 7.04 ho primo nevidim.
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

Blackshadow

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 05 Února 2008, 16:06:40 »
Preinstaloval som wine, spravil som aj ten update, skusal som uz fakt vsetko, ale nieco sa pokazilo.

V kazdej aplikacii mi chyba text !!! napriklad hore v menu, Subor, upravit, vsetky roletky, proste vsetko ! NIEJE !

Co moze byt problem??? prosim o radu, pretoze dnes musim nieco spravit vo flashi na zajtra na prezentaciu a musim to mat !!!

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 06 Února 2008, 12:53:26 »
no mne zlobil wine se zobrazovanim nabidek - musel jsem doinstalovat balicek 'msttcorefonts', mohlo by to pomoct, pokud aplikace chce natvrdo pouzivat fonty, ktere nemas v systemu. cili:
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install msttcorefonts

Blackshadow

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 06 Února 2008, 17:46:41 »
preinstaloval som cely system :D bolo to rychlejsie, bo som asi posahal nieco.. teraz frcim na ubuntu.. no, ale ten mint bol zato lepsi.. hm :(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.