Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vypnuti infra  (Přečteno 4469 krát)

night-walker

• Návštěvník
Vypnuti infra
« kdy: 13 Června 2006, 16:02:22 »
pri startu systemu se mi automaticky zapina infraport, ktery pak musim tlacitkem na notebooku vypinat (pokud si toho vsimnu). chci se zeptat, jak tomuhle automatickymu zapinani zabranim a taky sem v systemu nenasel nic pro ovladani infraportu. diky
Když jsem šel po schodech, potkal jsem muže, který tam nebyl. Dnes tam zase nebyl.....Přál bych si aby odešel.

Ubuntu 7.10 + Gnome + Openbox @ NB ASUS M6A-B016 PM750, Intel 915GM

Linuxfan

• Aktivní člen
  • *
Vypnuti infra
« Odpověď #1 kdy: 13 Června 2006, 18:03:16 »
Nepises ci mas Ubuntu, alebo Kubuntu. V Kubuntu: Systemove nastavenia -> Systemove sluzby. Tam by ti to malo ist nastavit v grafickom mode. Ak to chces rucne, pozri si navod, ktory prave pisem: http://wiki.ubuntu.cz/Zrychlen%C3%AD_startu_linuxu
(Niekto zmenil nazov stranky, tak ze tam doplnil dlzen a teraz to takto blbne)
Intel 2x2,8GHz; 1GB RAM; ATI Radeon X1300; 2xSATA Seagate; Kubuntu 9.04

night-walker

• Návštěvník
Vypnuti infra
« Odpověď #2 kdy: 13 Června 2006, 18:16:27 »
mam ubuntu.....na tech strankach sem vypnuti IRDA pri bootovani nenasel
Když jsem šel po schodech, potkal jsem muže, který tam nebyl. Dnes tam zase nebyl.....Přál bych si aby odešel.

Linuxfan

• Aktivní člen
  • *
Vypnuti infra
« Odpověď #3 kdy: 13 Června 2006, 18:23:22 »
Citace: night-walker
na tech strankach sem vypnuti IRDA pri bootovani nenasel
No myslim, ze si to na tej stranke nenasiel preto, lebo to je vypis z mojho desktopu, ale tebe sa pri instalacii mohli nainstalovat ine sluzby. Skus si prezriet adresar /etc/rc2.d a pripadne aj /etc/init.d/ aby si zistil, co sa ti vsetko spusta, alebo sem ten vypis pastni.
Intel 2x2,8GHz; 1GB RAM; ATI Radeon X1300; 2xSATA Seagate; Kubuntu 9.04

night-walker

• Návštěvník
Vypnuti infra
« Odpověď #4 kdy: 13 Června 2006, 18:46:33 »
roman@roman-laptop:/etc/rc2.d$ ls
S05vbesave          S11klogd          S18hplip   S20festival      S20makedev        S25bluez-utils  S89cron          S99rc.local
S10acpid            S12915resolution  S19cupsys  S20hotkey-setup  S20nvidia-kernel  S25mdadm        S91apache2       S99rmnologin
S10powernowd.early  S13gdm            S20apmd    S20irda-utils    S20powernowd      S89anacron      S98usplash       S99stop-readahead
S10sysklogd         S14ppp            S20dbus    S20laptop-mode   S20rsync          S89atd          S99acpi-support

roman@roman-laptop:/etc/init.d$ ls
915resolution  bootlogd           gdm           irda-utils                       mountall.sh      pppd-dns           screen          umountroot
acpid          bootmisc.sh        glibc.sh      keymap.sh                        mountdevsubfs    procps.sh          sendsigs        urandom
acpi-support   brltty             halt          klogd                            mountvirtfs      rc                 setserial       usplash
alsa-utils     console-screen.sh  hdparm        laptop-mode                      mtab             rc.local           single          vbesave
anacron        cron               hostname.sh   linux-restricted-modules-common  networking       rcS                skeleton        waitnfs.sh
apache2        cupsys             hotkey-setup  loopback                         nvidia-kernel    readahead          stop-bootlogd   x11-common
apmd           dbus               hplip         lvm                              pcmcia           readahead-desktop  stop-readahead
atd            dns-clean          hwclock.sh    makedev                          pcmciautils      README             sysklogd
bittorrent     etc-setserial      checkfs.sh    mdadm                            powernowd        reboot             udev
bluez-utils    evms               checkroot.sh  mdadm-raid                       powernowd.early  rmnologin          umountfs
bootclean.sh   festival           irda-setup    module-init-tools                ppp              rsync              umountnfs.sh

night-walker

• Návštěvník
Vypnuti infra
« Odpověď #5 kdy: 13 Června 2006, 18:49:17 »
potreboval bych poradit jak a co presne vypnout.....z winu sem presel na ubuntu cca pred trema dny, takze prd vim :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.