vytvoril jsem si kostru stranek, na kterych vyuzival skryvani prvku pomoci JavaScriptu a CSS, kod vypada nasledovne
onClick="if(getElementById(id_prvku).style.display=='none'){getElementById(id_prvku).style.display='block'} else{getElementById(id_prvku).style.display='none'}
mel bych 2 dotazy na zkusenejsi:
1) kdyz nactu stranku, tak pri prvnim kliknuti na nektery prvek se nic nestane, skryte prvky se zacnou zobrazovat/skryvat az pri dalsich klicich. jakoby se to pri tom prvnim kliku nejak aktivovalo nebo co. muj dotaz samozrejme je, jak to udelat, aby to fungovalo hned pri prvnim kliknuti
a druhy problem
2) zatim to mam udelano tak, ze u kazdeho prvku, ktery ma po kliknuti zobrazit/skryt dalsi sekci mam ten vysse zmineny kod. chtel jsem si to ale udelat pomoci jedine fce v javascriptu, kterou bych pak jenom volal pomoci kodu
onClick="show('id_prvku')"jenze kdyz pak do te fce show() zkopiruju do pismene ten kod, tak uz to nefunguje...
cele si to muzete prohlednout/vyzkouset na http://runn3r.own.cz/test/apps/
vis ze tento dotaz zamerenim uplne neodpovida charakteru tohoto fora, ale snad se najdou i taci, kteri mi dokazi poradit...