Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Flash a Opera  (Přečteno 3515 krát)

kafooo

• Návštěvník
Flash a Opera
« kdy: 09 Února 2008, 00:01:08 »
Mám menší problém s flashem v opere , ze dne na den ( asi vydani nejake aktualizace ci co :O ) mi prestal fungovat , psalo to ze potrebuju nainstalovat flashplayer blabla... tak jsem si ho stahnul a hodil do slozky s pluginama podle navodu co jsem nasel zde na foru . Ted uz mi to tu hlasku nehaze , ale napr. misto videa na youtube mam pouze sedy ctverec. Zkousel jsek v synapticu kompletne odebrat firefox, operu i flashplugin-nonfree a znova nainstalovat , nepomohlo ( ovsem po smazani a opetovne instalaci opery mi zustaly zalozky , hesla atd. , takze zas tak kompletne to asik nebylo ) .  Zkousel jsem take vsechny pluginy , co opera brala z usr/lib/mozilla/plugins   hodit do jine slozky , kde jsem si pridal ten stahnuty flashplugin, ovsem stale stejny vysledek, pouze sede okno. Ve firefoxu vse jede normalne .
Za kazdou radu budu vdecny, s pozdravem kafooo

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
Re: Flash a Opera
« Odpověď #1 kdy: 09 Února 2008, 00:03:47 »
pokud chces kompletne odinstalovat operu budes muset smazat i slozku .opera v domovskem adresari...

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Února 2008, 00:27:56 »
Děkuji, tak operu jsem komplet smazal , nainstaloval znova , ovsem stale stejny problem , misto videa sedy ctverec...  zde je seznam pluginu jenz opera vyuziva ,  estli to pomuze :
libflashplayer.so
libnpp.so
libtotem-basic-plugin.so
libtotem-gmp-plugin.so
libtotem-mully-plugin.so
libtotem-narrowspace-plugin.so

vsechny jsou v jedne slozce a zadnou jinou cestu nez do teto opera zadanou nema

caron

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 09 Února 2008, 07:01:18 »
Neporadím,pretože som na tom rovnako,ale nech ťa aspoň teší,že rovnaký problém nemáš sám.

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #4 kdy: 09 Února 2008, 07:31:01 »

gefo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 09 Února 2008, 10:51:11 »
Ďakujem.Funguje.
Linux Mint 17 Cinamon 64-bit; CPU Intel Core i5; RAM 4GB DDR3, VGA geforce GTS 450; MB ASUS P7H55-M

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #6 kdy: 09 Února 2008, 11:30:51 »
adobe skodi. flash v opere nefunguje kazdy. pokud objevis verzi, ktera funguje (libflashplayer.so), tak si ji hlidej. V pripade mozneho updatu flashe si starou verzi zalohuj, protoze downgrade na funkcni nemusi byt vzdy k dispozici.

pokud by mel nekdo zasadni problem, ja mam jednu funkcni verzi a pripadne ji mohu poslat.

zdravi ntz

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 09 Února 2008, 15:02:02 »
aktualizace opery pomohla, dekuji

caron

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 09 Února 2008, 16:16:30 »
Preinštalovanie Opery zabralo.Flash je funkčný.Ďakujem.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.